Sunday, May 19, 2013

THE RUINS OF THE BARN

Vietettiin eilen iltaa vanhempieni luona Kirkkonummella. Asutaan oikeastaan ihan "keskellä ei mitään" ja nuorena vihasin sitä suuresti. Nykyään huomaan aina kaipaavani kotiin ja nukunkin siellä paremmin kuin missään. Myös tietenkin koko perheen teehetket ja sohvalla loikoilu on ihan parasta. Samoin sauna ja äidin taikomat herkut.

Lähdettiin illalla kävelylle Jukan kanssa ja käytiin erään vanhan navetan raunioissa vähän kurkkimassa. Otettiinkin siellä nämä asukuvat" jotka ei niin vahvasti keskity ehkä asuun, mutta jospa niistä jotain näkisi. Takaisin kävellessämme alkoi ukkostaa ja sataa vettä. Sillon sitä jotenkin tajusi, että on kesä kun se sade tuntui niiin ihanalta. Jos rehellisiä ollaan niin se tuntui niin ihanalta, että matkalla saunaan menin seisomaan vesisateeseen vaatteet päällä ja vain hymyilin. Vesi on mulle todella tärkeä elementti ja sellainen joka saa mut aina voimaan hyvin. Veden ääni, vesisade, uiminen, veden äärellä istuskelu.. ne on sellaisia välttämättömiä juttuja joita aina välillä alan kaivata todella paljon. Jukka liittyi seuraani ja seisoskeli vesisateessa myös hetken hengitellen kanssani sitä raikasta ilmaa. Sillä hetkellä tuntui siltä, että mikään murhe, pelottava päätös, seläntakana puhuva ihminen, suru, huoli tai epävarmuus ei tunnu miltään, koska nyt olen juuri siinä paikassa missä kuuluukin.

Olen tehnyt viimeaikoina todella suuria päätöksiä koskien tulevaisuuttani ja kirjoittelen niistä varmasti täälläkin. On pakko sanoa, että on jotenkin todella virkistävää tehdä tätä uutta, omaa blogia. Into bloggaamiseen on palannut täysin. Kiitos teille ihanista kommenteista.

Yesterday I spent time with my family at my parents house about 30mins drive from the city. I really love going there just to relax and hang out with those who are the most important ones in my life. Me and my boyfriend wanted to go for a walk, and we walked to the ruins of this old barn just to see how it was. While walking back home it started to rain and I think that was the moment when I realized that summer was finally here. I love, love, love the summer rain and it felt so good to just stand there while the raindrops hit my face. I really think that water is my element of freedom and that was the moment for me to forget all the bad things for a second.

PAITA: primark TOPPI: h&m LEGGINSSIT: gina tricot KENGÄT: converse

6 comments :

 1. Ihanaa Peppi. :) Seuraan tätä blogia yhtä innokkaasti kuin seurasin MTL:kin!

  ReplyDelete
 2. Wau, upeita kuvia :)Nuohan voisivat olla mistä tahansa lehdestä.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa kyllä että oot taas bloggailemassa! Sun tekstejä on niin ihana lukea ja näistä oikein huokuu se, miten onnellinen sä oot :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos ihana Peppi itsellesi inspiraatiosta :)

  ReplyDelete
 5. Vau mikä miljöö!

  http://www.pieceofpanda.com/

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1