Monday, May 27, 2013

UNION SQUARE

Terkut Nycista! Otin ensimmäiset pari päivää ainoastaan nukkumisen, ystävien ja rauhottumisen kannalta. Tiesin, että tytöt tulee lauantaina ja sitten tehdään kaikkea, joten to-la en tehnyt oikeasti mitään. Nauroin Kiran kanssa, söin hyvää ruokaa ja heräilin aamulla aikaisin jet lageissani. Eilen lähdettiin tyttöjen kanssa vähän ostoksille ja illalla istuttiin Union Squarella Tiian kanssa juttelemassa syvällisiä.

Päivitin tänään Facebook-statukseni näin: Yöllinen istuskelu Union Squarella muistutti taas miksi rakastan tätä kaupunkia näin paljon. En olisi varmasti lähellekkään se ihminen joka tänäpäivänä olen, ellen olisi aikoinaan pakannut elämääni matkalaukkuihin ja suunnannut tänne ilman tietoa tulevaisuudesta. Nyt tiedän paikkani ja tiedän, että tämä on kaupunki johon tulen aina palaamaan muistuttamaan itseäni siitä, ettei koskaan kannata lakata kuuntelemasta sydäntään.

On vain yksi ihminen joka tietää mitä sinun pitää tehdä ja missä sinun kuuluu olla - se olet sinä itse.

4 comments :

 1. Toi viimeinen lause.. Mä olen taas tilanteessa jossa pakkaan vajaan puolen vuoden jälkeen kamat kasaan ja lähden huomen aamulla takaisin Suomeen, tällä kertaa Irlannista. Ja mä en tiedä mitä mun pitää tehdä ja minne mä lopulta kuulun, mutta täksi kesäksi mä kuulun Suomeen mun ystävien ja perheen luokse. Paikka jonne mä aina palaan, on tuo samainen kaupunki jossa itse olet. Se on eka kaupunki jossa asuin oman kotikaupunkini ulkopuolella, ja kaipaan sinne joka päivä. Union Squarella on itekin tullut yöllä käytä syvällisiä keskusteluja :) Vielä en ole löytänyt omaa paikkaani mutta New York oli mullekin se paikka jossa mä löysin itseni :)

  Onnea Peppi sulle elämän uusissa seikkailuissa :)

  J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parasta on se, että olet löytänyt itsesi ja seuraavaksi sitten se kun löydät paikkasi. Se yleensä vaatii paljon, ei pelkästään sen ympäristön. Kiitos ihanasta kommentista ja paljon rakkautta sinne! :)

   Delete
 2. Kirjoitin ton viimeisen lauseen muistiinin, koska on niin totta. :D Ja tärkeä juttu muistaa nyt kun itsein pohtii vähän tulevaisuuttaan ja sitä että kuka minä oikein tahdon olla.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1