Saturday, June 15, 2013

HELLO WORLD

Viimeinen viikko on ollut aikamoinen häsäviikko ja onkin tuntunut, ettei millekkään sellaisille "normaaleille jutuille" ole jäänyt aikaa. Ei olla keretty ollenkaan viettää aikaa sohvailla makoillen ja höpötellen, koska olen ollut joka ilta pitkään liikkeellä. Minä kotirottana kärsin heti tällaisesta ja toivonkin, että Jukan järkkäämä juhannusyllätys (josta se ei suostu hiiskahtamaankaan) sisältää paljon löhöilyä ja rauhallista menoa.

Mun kamera on ilmeisesti ottanut jonkun vian itseensä New Yorkissa, koska se nykyään ei oikestaan tarkenna kunnolla. Näinpä tällä viikolla olenkin elänyt puhelimen varassa ja sen kunniaksi täälläkin nähdään nyt muutamasta Instagram-kuvasta koottu kollaasi.Meillä oli Annan promokuvaukset jossa innostuttiin vähän tyttöjen kanssa hassuttelemaan. Oli ihanaa nähdä Nanaa ja Saaraa pitkästä aikaa. Saara muuten askarteli mulle pienen vinkin tai esimerkiksi kehotuksen Jukalle, se löytyy myös Instagramista. Annaa maalattiin ja näinpä Annalle tuli pakkomielle maalata myös ja jouduin kohteeksi. Sanotaanko, että on ehkä parempi jos Anna pysyy ihan tossa laulamisessa... Maalaamisesta en rupeisi sille uraa rakentamaan. ;)

Viikolla kävin myös siistimässä pääni siskon luona Pin Upissa. Siitä teen parempaa postausta myöhemmin. Sisko on ihana ja joudunkin käymään värjäyttämässä tyveni about 3 viikon välein, koska hiukseni kasvaa ihan järjetöntä vauhtia.

Mullahan on autokoulu PAHASTI kesken ja mua painaa tämä asia päivittäin. Nyt olen alkanut taas ehtiä paneutumaan asiaan ja mulla on missiona saada teoriat pian käytyä alta ja päästä taas huristelemaan. Autokoulustani on tullut viestejä "Huhuu missä olet"-tyyliin. Turha tässä on mitään selityksiä ruveta keksimään...

Nyt herätän Jukan, koska meidän pitää lähteä kauppaan. Perheeni tulee tänään kylään ja olis kiva leipasta vaikka joku mansikkakakku, kun kaappi on täynnä mansikoita.

Miten teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin? Onko jotain erityisiä suunnitelmia? :)

10 comments :

 1. Itselläkin on tänään parin mansikkarahkakakun leipomista, kun sunnuntaina on veljen rippijuhlat tulossa! Myös autokoulun kakkosvaihe tiedossa vihdoin viikonlopun jälkeen.

  Tsemiä autokoulun suorittamiseen! :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten sulla on söötti mies! :)

  ReplyDelete
 3. Moi Peppi! Sun blogista huokuu ihana lämpö, samoin kuin sinustakin. Kiitos ihanasta blogista! <3

  ReplyDelete
 4. tänään tuli käytyä Starbucksissa ja ilta menee Tony Starkin seurassa. Robert Downey Jr. nam *kuola valuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, tais vähän kuolaa herahtaa täälläkin... Robert <3

   Delete
 5. Ihana oot <3 Tuu kylään ;) http://strassisydan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Aadaliina, oot mun uus lemppari bloggaaja!!!!!! :)

   Delete
 6. Tiedätkö saako Feissariin tehtyä tuollaisen kuvakollaasin Instagram kuvista? Haluaisin tehdä tuollaisia, koska ne on paljon kätevämpiä. : )

  Eilen oltiin pitkästä, pitkästä aikaa mun ihanien tyttöjen kanssa Helsingin yössä ja hauskaa oli! Ilta meni hujauksessa. Nyt sitten tietenkin väsyttää. : D Piristää kummasti tuollaiset. Nyt pitäisi jaksaa lähteä kaupassa käymään hakemassa pizzatarvikkeet, sillä ei tee mieli mennä Kotipizzeriaan kun tietää, ettei siskon mies ole töissä niin ei saa yhtään hyvää pizzaa!

  Perjantaina jälleen tuli käytyä shiatsussa. Mmmmmm. : ) sen jälkeen hyvää sushia ja "omaa tekemää" jäätelöä. Vanhalla Yliopistolla on Magnumin pop-up nurkkaus, jossa saa koota oman jäätelöpuikon. SUOSITTELEN! <3

  Hyvää viikonloppua Peppi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se pitää varmaan tehdä koneella eka ja sit ladata Faceen. :)

   Hei mun on pakko PAKKO päästä sinne Magnumin pop-uppiin!!!!

   Ihanaa maanantaita, miukkis. <3

   Delete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1