Monday, June 17, 2013

I LOVE YOU LANA DEL REY


19 comments :

 1. awwww. ihana nainen tai oikeestaan molemmat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo eläessäni tavannut näin ihanaa artistia. <3

   Delete
 2. Apua :o Miten oot saanu tollasen yhteiskuvan?

  ReplyDelete
 3. Yhtä juttua pitää kysyä, miks suurien sanojen saattelemana ensin lopetatte More To Love:n vaan aloittaaksenne omat blogit? Eikö motivaatio ollut bloggaamisen esteenä tai kiireet ja nyt teillä on erilliset blogit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aiemmin tänä vuonna kiire ja stressi oli esteenä bloggaamiselleni, kun ei vaan huvittanut. Sitten päätettiin Mimmin kanssa lopettaa blogi (Päätös tehtiin siis tyyliin 2012 loppupuolella) ja jo tällöin oli tiedossa, että molemmat jatkavat omilla blogeillaan kun siltä tuntuu. Kun toukokuu ja More To Loven lopettamisen aika koitti, niin mullakin oli jo elämä helpottanut ja motivaatio bloggaamista kohtaan palannut. :)

   Delete
  2. Mun mielestä tämä on ollut meille molemmille oikea ratkaisu. More To Loven pitäminen alkoi ahdistaa molempia ja täten oli kivempi lopettaa se. Nyt molemmat on tyytyväisiä. :)

   Delete
 4. Epistäääääääääääää! :D Lana on niin upea ja eilinen keikka oli ihan mahtava. Minkälainen Lana on luonnossa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lana oli luonnossa myös ihan mieletön. Mukavin ulkomainen artisti jonka oon koskaan tavannut. Jalat maassa tukevasti ja todella kaunis myös sisältä. <3

   Delete
 5. Ihan pakko sanoa, että tuo Lanahan jää aivan sun upeutesi varjoon tässä kuvassa, vaikka kaunis on toki hänkin! :)

  ReplyDelete
 6. Etkö juuri kertonut lopettaneesi hommat levy-yhtiössä? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vai että irtisanouduin? Lopetan kesän lopussa.

   Delete
 7. Ihana nainen ja nainen <3 :)

  Musta on loogista, että teillä on nyt erilliset blogit, kun teettekin vähän eri juttuja.. :) Aikoinaan oli eri, kun More To Love oli se "pääjuttu" teille molemmille, mutta nyt, kun uudet tuulet puhaltavat niin tottakai pitää olla myös uudet ja henkilökohtaiset blogitkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihanaa, että joku näkee sen näinkin. Mä olen ollut aina sitä mieltä, ettei kannata tehdä asioita mitkä eivät tunnu enää mielekkäiltä millään lailla. More To Love oli kuitenkin meille työ ja työstä voi onneksi aina irtisanoutua. Se oli yhteinen päätös, koska molempia se jollain tavalla painoi. Meille oli tärkeämpää pitää homma mielekkäänä, säilyttää ystävyytemme ja voila! aloittaa omat blogimme. :)

   Delete
 8. En henk.koht. ymmärtänyt Hesarissa ollutta kritiikkiä Lanan keikasta. En itse ollut keikalla, mutta tuntuu ettei ollut kyseinen toimittajakaan. Jokaisella on tietysti oma mielipiteensä ja sen saa kertoa, mutta ehkä hän ei sitten nähnyt Lanassa sitä mitä minä näen, ja tunnen. Lana menee suoraan omaan sieluun ja sydämeen :)

  ReplyDelete
 9. aahh, oon niin kade, lana on ihana! <3

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1