Wednesday, June 19, 2013

NY REENATAAN, PEPPI!

Olen aina ollut se joka mielummin jää kotiin, kun lähtee salille ja samalla myös se joka ei edes tiedä mitään uusia lajeja, eikä pysty juttelemaan kavereiden kanssa treenaamisesta. Olen kuitenkin aina ollut myös se joka tykkää kokeilla uusia lajeja ja joka yrittää viimeiseen asti pysyä muiden perässä ryhmäliikuntatunnilla. Siispä olen juuri se lihava liikkuja joka hikoilee aina samantien ja jumppaa viimeisen päälle katsotut uudet jumppavaatteet päällä. DAVID Plus on sponssannut meitä ihanilla vaatteilla, kiitos siitä.

Otin kuitenkin tuossa pari kuukautta sitten yhteyttä näihin kahteen ihanaan naiseen, koska halusin alkaa tykkäämään liikunnasta. Annen kanssa ollaan tiedetty toisemme vuosia, mutta tutustuttiin enemmän työn kautta muutama vuosi sitten ja Ellun hymyyn olin vain ihastunut. Pyysin tyttöjä alkamaan mun "Personal reenareiksi" eli reenikamuiksi ja ne suostui. JES! Näin sainkin itselleni omat Annen ja Ellun. 
Ollaan nyt pari kertaa käyty treenaassa ja vitsi miten paljon tytöistä onkaan ollut hyötyä. Ensinnäkin ne ilmoittaa millon voitais mennä liikkumaan, enkä kehtaa aina kieltäytyä. Toisekseen ne oikeasti auttaa mua. Annen kanssa ollaan käyty pari kertaa salilla ja se on ollut ihan enkelinä siellä. Molempina kertoina ollaan opeteltu uusia laitteita ja tehty sitten patjalla painojen kanssa vaikka mitä. Anne on ihan supertsemppaaja myöskin ja sitten se tekee ite samalla myös. Joogassakin käytiin ja siellä kun pullukka meni toiseen suuntaan muiden kanssa, niin Anne ja Ellu aina vaivautui vähän opastamaan miten liikkeen voi tehdä helpommin ja antoi tsemppihymyjä. Ihania tyttöjä, ihania hetkiä, I must say.

Meidän yhteistyösali on muuten Esport, eli jos joku käy Esportilla niin laita ihmeessä viestiä ja lähe mukaan treenaamaan!! Esportin sivuille päivitellään muutenkin viikottain kuulumisia ja vähän ajatuksia siitä miten tämä Peppi sydän urheilu nyt oikein edistyy. Mun tavote on talvella olla koukuttunut silleen liikuntaan, että menisin joka viikko edes kahdesti salille.


Mites, kiinnostaako teitä Annen ja Ellun ja Pepin treenikuulumiset? 

9 comments :

 1. Tsemppiä! Toivottavasti tää reeniyhteistyö lähtee paremmin kulkemaan, kuin edelliset. Tiedän itsekin entisenä erittäin ylipainoisena, nyt hieman kaposempana, että oman liikuntalajin löytäminen voi olla hankalaa ja jos siinä on vielä bisnes mukana, voi touhusta helposti tulla pakkopullaa. Suosittelen kokeilemaan salin lisäksi ihan perinteistä uimista, siinä ei tarvitse sponsseja eikä yhteistyökumppanit hengitä niskaan. :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä kiinnostaa! : )
  Itsekin otin nytten kaverin kanssa oman personal trainerin ja tykkään! Usein tulee aamuisin vain sammutettua herätyskello ja jatkettua unia, vaikka pitäisi mennä sinne salille. Itse tykkään sellaisista rankoista reeneistä, että tunnin lopussa sun kaikki lihakset vain tärisee ja ehkä tuntuu oksennuksen tulevan. : D mutta toisaalta olen rakastunut Sh'bamiin. Kivaa vaihtelua!

  Hyviä reenejä! : )

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä ihan superisti! Itse sain myös ihan huippu tytön auttamaan mua syksyllä aloittamaan mun kanssa treenailu ja katsomana että ruoka sun muu menee oikein! Ihanaa kesää! <3

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava entry Peppi! Kumpa minullakin olisi rahaa käydä salilla. Kesällä tokin ulkona on niin paljon mahdollisuuksia liikkua, että ehkäpä talveksi säästöön rahaa, et pääsee sit salille. :) Pus!

  ReplyDelete
 5. Ehdottomasti kiinnostaa:) Samat ajatukset täälläkin, tosin olen nyt kohta vuoden jo käynytkin salilla.

  ReplyDelete
 6. Hyvä valinta! Tsemppiä liikuntaan rakastumiseen!

  ReplyDelete
 7. Todellaki kiinnostaa! (-:

  ReplyDelete
 8. Tsemppii Peppi! Hienoa että on löytynyt kivat reenailukaverit, itsellä samanlaiset kaverit hakusessa Tampereella... Isosisko (joka on superkiva reenikaveri) käy samalla salilla mutta meillä on ihan erilaiset rytmit niin harvoin törmätään salilla. :) Se kun treenaa aamupäivällä kun mä pakerran töissä. Tsemppiä ja iloista mieltä reeneihin! =)

  ReplyDelete
 9. Kiinnostaa todellakin! :) Mä käyn itekin Esportilla, ties vaikka joskus törmättäis!

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1