Monday, June 10, 2013

TESTING: ELECTROLUX - OXYGEN

Meidän uusioperheessä on ollut totuteltavaa yhteen jos sun toiseen asiaan. Yksi haaste on ollut totuttaa minun kissa-allergiani Jukan kahteen suloiseen kissaan nimeltä Viivi ja Maija. Molemmat ovat supereita, mutta erittäin karvaisia ja täten myöskin mulla on ollut välillä todella tiukkoja hetkiä.

Ollaan kateltu jo pidempään erilaisia ilmanpuhdistimia joita mulle Allergia-avussa aikoinaan suositeltiin ja Jukka olikin eräänä päivänä jo tällaista valkoista menossa ostamaan. Electroluxin edustaja kuuli suunnitelmistamme ja tarjosikin ystävällisesti meille tällaista Oxygenia testiin.

Tänään sitten otettiin laite ensimmäistä kertaa käyttöön ja kissat tietenkin avusti tapansa mukaan...

Aion nyt jonkin aikaa seurailla onko tällä mitään vaikutusta aamuiseen köhinääni ja kurkkukipuun. Informoin sitten teitä miten on. Ainakin yhtä juttua ruvettiin heti kaipaamaan, nimittäin kaukosäädintä. Ei oltais ehkä osattu sitä kaivata, mutta ohjeissa puhuttiin koko ajan kaukosäätimestä, niin toki tuli sellainen olo, että mehän tarvitaan tähän kapineeseen kaukosäädin...

ONKO TEILLÄ VINKKEJÄ ALLERGIOIDEN HELPOTTAMISEEN? ENTÄPÄ KOKEMUKSIA ILMANPUHDISTIMISTA?


Postauksen tuote saatu.

7 comments :

 1. Oi kuinka suloisia palleroita. <3
  Mutta sulle varmasti tuskallista. Mun mieheni on pahasti allerginen kaikelle karvaiselle ja mä taas olen maailman eläinrakkain, joten kompromissiksi hankimme kymmenen vuotta sitten maakilpikonnan. Ihana ja haastava lemmikki. :)

  ReplyDelete
 2. Itsellä sama ongelma! Hankittiin avomiehen kanssa suloinen koiruus ja nyt sitten saan allergisia oireita meidän pojasta :( Kerro ihmeessä toimiiko tuo hökötin, koska itsekin miettinyt sitä :)

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti tuo laite auttaa, on vaan niiiiin ihania nuo valkoiset pallerot <3 Ystävättäreni mies onnistui jollain tavalla siedättämään itsensä nykyisen vaimonsa kissoihin, en tiedä millä taialla se onnistui. Mutta nyt hän ei siis enää niille kissoille ole allerginen, joskin kaikkien muiden kissat aiheuttavat edelleen tuskaa...

  ReplyDelete
 4. Meillä sekä minä, että avopuoliso kärsimme molemmat kissa-allergiasta, mutta silti taloudessamme asustaa kaksi karvapalloa :) Ilmanpuhdistimesta ei ole kokemusta, en ollut aiemmin ajatellutkaan, että tuollaisesta voisi olla apua. Itse helpotan allergiaoireita tietysti lääkkeillä, mutta myös nenäkannu helpottaa tukkoiseen oloon. Satunnaisesti apuna on myös avaavat nenäsuihkeet ja silmätipat silmien kutinaan.

  -Jellybean

  ReplyDelete
 5. Ihanan näköösiä kissoja, mutta aivan jo alkaa aivastuttaan pelkän kuvienkin katsominen! Mulla on menossa sellaanen tilanne, että ollaan muuttamassa ukon kanssa asuntoon, jossa on edellisillä asukkailla ollut kissa
  ( http://kitsastelija.blogspot.fi/2013/06/taistelu-elainpolya-vastaan.html )

  Tosiaan mulla on tuosta Electroluxista just se versio, jossa on kaukosäädin. En oo ihan varma onko niissä muita eroja kun se, että se mun uudempi versio on musta ja kaukkari on tosiaan mukana (nii ja on jonkun kympin kalliimpi). Ihan kätevä se on ollu kyllä! Oon kyllä ollu tyytyväinen laitteeseen vaikka kallis hankintahan se oli. Oon nyt uudella kämpällä pitänyt sen yöllä päällä makuuhuoneessa (hiljaisimmalla asetuksella ei ees kuule, että olis masiina päällä!) ja lisäksi oon ottanu allergialääkkeitä.

  Oon kans kuullu, että omille kissoille vois siedättyä, että kyllä sekin voi sun kohdalla olla ajan myötä mahdollista ! Omalla kohdalla on toiveissa kans joko siedättyminen tai sitten eläinpölyn poistuminen.

  Tsemppiä sulle allergiaoireisiin ja toivottavasti alkaa helpottamaan! :)

  ReplyDelete
 6. Voi awwwwwwws, miten ihania kissoja! Ystäväni on kissoille allerginen, mutta käyttää allerialääkkeitä, joiden avulla pärjää.

  ReplyDelete
 7. Minä olen todella allerginen kissoille, mutta omiin totuin muistaakseni noin kahdessa vuodessa, kolmannen vuoden jälkeen olen ollut (lähes) täysin oireeton. Jos vain kestät oireet, niin jossain vaiheessa pitäisi helpottaa.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1