Tuesday, July 2, 2013

LOVE YOUR SKIN
1. Elisabeth Arden - Gentle Hydrating Cleanser. Mä hurahdin joskus aikuisiällä Elisabeth Ardenin tuotteisiin ja tämä putsari on nyt uusin rakkaus. Pesen kasvot ainoastaan iltaisin putsarilla ja aamuisin sitten ihan vedellä/puhdistuspyyhkeillä vain. Mun iho on todella ongelmallinen edelleen. Kuiva, pinta on rasvoittunut ja viimeaikoina olen kärsinyt todellisesta hormooninäppyjen armeijasta. Mielestäni tämä on hyvä sellainen "perusputsari" joka pitää ihon heleänä ja puhdistaa hyvin.

2. Elisabeth Arden - Eight Hour Cream. Kaikki kahdeksan tunnin voidetta joskus käyttäneet tietää kyllä. Parantaa kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Käytän tätä finneille, huuliin, ihottumiin ja kuivumiin. Ihan kaikkeen.

3. OLAY - Total effects 7 in one "Wake up wonder". Trendi on valinnut tämän parhaaksi tuotteeksi ja yllättäen tällä tittelillä tämä saatiin mullekin erittäin hyvin myytyä. Olen nyt viikon verran käyttänyt ja siis mä kyllä rakastan kaikkia tällasia heleyttäviä ja "raikastavia" tuotteita. Vaikuttaa hyvältä.

4. Urban Decay - Make Up Setting Spray. Paras. Tämä on nimenomaan Oil-controliin tarkoitettu ja toimii mulla ainakin hyvin. Voi kun Urban Decayn tuotteet vaan tulisi Suomeen. Rakastan kaikkia niiden tuotteita jotka omistan. Naama pysyy paikallaan tämän avulla. Saispa jollain vielä poistettua NAAMAHIKOILUN!!!

5. Comfort Zone - Sacred Nature body oil.Tätä öljyä käytän tuohon kaulan ja dekolteen alueelle. Sain tätä joskus, kun kävin Comfort Zonen hoidossa ja oon tykännyt ihan hirmuisesti. Kosteuttaa todella hyvin ja tuntuu, että pysyy näpyt poissa (niitä tulee oikeasti mulle tosi herkästi), kun hoitaa tuota aluetta.

6. Make Up Forever - Sens' Eyes. Vasta nyt olen tottunut käyttämään silmämeikin poistoainetta. MUFEn herkille silmille tarkoitettu sellainen tarttui mukaan joskus Sephorasta.

7. V 10 PLUS - Vitamin C serum. Hieron tätä pari tippaa aamuisin ja iltaisin kasvoilleni. Olen öljyrakastaja ja myös tämä seerumi päätyi heti sen saatuani vakiotuotteisiini. Näitä seerumeita on muuten varmaan miljoona erilaista ja haluaisinkin kokeilla niistä useaa erilaista. Apteekkituote. Tein pitkään sen virheen, etten kosteuttanut tarpeeksi näppyläistä ihoani, sitten niitä näppyjä vaan aina tuli ja tuli. Nyt on alkanut helpottamaan, kun olen ruvennut läträilemään öljyillä ja rasvoilla oikein kunnolla.

8. The Body Shopin - ALOE Soothing Night Cream. Öisin ja auringon jälkeen käytän tätä ALOE yövoidetta. Rauhoittaa mukavasti ja tuoksuu hyvältä. Rakastan Bodarin tuotteita ja niitä palaan aina kerta toisensa jälkeen ostamaan.

9. V 10 Plus - Water base peeling. Saara saa yleensä myytyä mulle ihan kaiken mahdollisen, mutta tämä oli jo liikaa. V 10 Plus-ihmekuorinta todellakin vei multakin jalat alta. En voi uskoa, että iho lähti vaan kuoriutumaan sen mukana ja kirkastui HETI. Yllättäen minäkin innostuin kuorimaan Jukankin kasvot tällä ja sekin jopa innostui kuorinnasta. Ainoa ärsytys tässä oli se, että purkki oli auennut laukussani ja yli puolet siitä oli valunut HUKKAAN. Näinpä meikäläinen aikoo suunnata suoraan apteekkiin, koska tästä tuli juuri mun numero 1 kuorintavoide.


Jakakaa teidän suosikkituotteet. Onko löytynyt jotain ehdottomia parhauksia, jotka munkin pitäisi kokeilla? :)

*Osa tuotteista blogin kautta saatu testaukseen.

3 comments :

 1. Itse olen todennut täydelliseksi kasvojenpuhdistus geeliksi Pirkan puhditusgeelin normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Tällä pesen kasvot aina iltaisin. Sen jälkeen kasvot tulee vielä pyyhkäistyä itsetehdyllä kasvovedellä (sisältää vettä, ruusuvettä sekä taikapähkinävettä ja alkoholia säilömään). Rasvaukseen käytän ihon kunnosta riippuen eri rasvoja (eli jos naama kukkii niin kosteuttavampi, kevyempi voide ja kun naama on kuivempi, niin tuhdimpaa tavaraa lärviin). Lisäksi ostin jonkin aikaa takaperin Etude Housen Moistful Collagen matkapakkauksen (sisältää viisi pikkupurkkia eri tavaraa), ja näitä käytän muutaman kerran viikossa, etenkin silmänalusvoidetta.
  Ja jos naamaan ilmestyy näppyjä, ne saavat aina yöksi tehohoidon, Etude Housen AC Clinic Pink Powder Spot aineen. Pikkuinen töppäys topspuikolla näpyn päälle kuivattamaan. Toimii samalla periaatteella kuin hammastahna ;)

  Itsellänikin siis ärsyttävä sekaiho, kuiva mutta pinta rasvoittuva, punoittaa jos pikkasenkin hipaisee ja sitten ne hormooninäppylät. :/

  ReplyDelete
 2. Toimiiko EA:n eight hour cream hyvin finneihin? Saan helposti finnejä leukaan ja olisi hyvä löytää joku keino niiden hoitoon.

  ReplyDelete
 3. Mulla on pintakuiva iho ja jonkun verran couperoottiser posket. Oriflamen bio clinic(?) sarjan päivävoide on loistava. Innostuin nyt kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja terre d'Oc sarjan b -voide vaikuttaa aika hyvältä. Muuten pesen kasvoni lacto linen saippualla aamuin-illoin (jos muistan) joka ei kuivata ihoani enempää. Mulla on kuitenkin aika hyvä iho enkä halua peittää sitä turhalla kosmetiikalla ja muutenkin yritän päästä, hitto soikoon, eroon niistä miljoonasta putelista. Herbinalla oli joku kevy kasvovesi joka ei kirvellyt, mutta enpä tiedä oliko sekin ihan turha.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1