Thursday, July 18, 2013

THE BACHELORETTE PARTY!

Viikonloppuna vietettiin Annan polttareita Saaran mökillä Lohjalla. Näitä polttareita oli järjestetty kauan ja viimesellä viikolla ahdisti edes vastata Annalle puhelimeen, koska pelotti mokaavansa jotain. Mun hommaksi oli jäänyt järkätä nainen paikalle, joten pitikin keksiä uskottava työjuttu Annalle perjantaiksi. Hyvin se meni, koska Saara ja Markku vielä buustasivat omalta puoleltaan juttua ja saatiin Anna yllätettyä täysin. Mulla meni vatsa sekasin sen päivän aikana aika monta kertaa ja myös edellisenä päivänä, mutta oireet loppui heti kun pääsiin mökille.

Mun Instagramissa on kasa kuvia polttareista, mutta parhaat kuvat ja videot on kuitenkin luonnollisesti ne jotka pysyy ainoastaan porukan sisällä. Mökillä ollessa saa aikaiseksi hyvin mielenkiintoisia kuvia, kun ihmiset ei meikkaa, haisee pahalta ja hengailee alasti. Tätä meidänkin "miniloma" oli ja sitä tullaan muistelemaan pitkään.

Anna oli todella onnellinen, koska oli toivonut ties kuinka kauan pääsevänsä parhaiden ystävien kanssa mökille. Kaikki meidän aktiviteetit oli todella rentoja, vietettiin aikaa vaan yhdessä, uitiin, paistettiin lettuja ja muisteltiin kaikkea. Naurettiin ja itkettiin vatsalihakset kipeiksi ja syötiin itsemme ähkyyn. Voisiko olla parempaa? Lauantaina käytiin ottamassa Lohjan yöelämä haltuun ja meillä oli ihan superkivaa tanssilattialla.

Polttareiden parhaimmat naurut: Saaran vanhassa kylpyammeessa (lasten) Markun kanssa ja tästä seurannut kuva aka Vuoden kesäkuva.

Polttareiden kaunein: Saara on ihan superhottis nykyään! En kestä.

Polttareiden paras ruoka: Vaikka Sape teki ihan mielettömiä lettuja, niin Akselin ruoat sai meidät kaikki melkein kiroilemaan. Ihan hullun hyviä, ihan käsittämättömiä!

Polttareiden liikuttavin hetki: Anna ja Marina tapasi pitkästä aikaa, kun Marina oli hommattu polttareihin. Itkettiin kaikki.

Polttareiden paras biisi: Justin Timberlake - Mirrors

Polttareiden paras juoma: Happy Joe organic cider. Siis tsiisus miten hyvää se oli! I'm in love.

Polttareiden paras eläin: Dahlia

Polttareiden paras ei-eläin: Rakastuin Markkuun suuresti

Polttareiden porukka oli niin hyvä, että ei järkeä!


Tässä muutamia kuvia viikonlopusta:

4 comments :

 1. ai se on anna abreu, onks se vai löytäny miehen :D

  ReplyDelete
 2. Juuri tällaisen polttariperinteen soisi jatkuvan ja valloittavan koko Suomen! Heihei vaan niille valtaisille myötähäpeäkekkereille joita suomalaiset ovat osanneet juhlia liiankin hyvin, missä on kuljettu kyltti selässä myymässä namia ja ojentamassa saksia puolihumalaisille illanistujille jotka on saaneet tulevan morsion hameesta saksia palan irti silmät kiiluen. Ja ties mitä kaikkea muuta tulevat morsmaikut on laitettu tekemään. Ystävät, hyvät safkat, kliffa mesta. Mitäpä sitä muuuta tartteekaan?? No ehkä vähän sitä siideriä :D

  Seurailin polttareiden etenemistä Instagrammista, hih, ihan mahtavia kuvia ja HARMI että ne parhaat kuvat eivät ikinä päädy meidän lukijoiden silmille mutta mitäpä tuohon voi sanoa muutakuin että "ymmärrän" & "voin kuvitella" :D

  ps. mä olen yhtä "paha" möläyttelymestari! Nyt pitäisi vielä viikon verran säilyttää salaisuutta, mitä tyttäreni saa synttärilahjaksi ja melkein tekisi mieli vetää jesarilla leipäluukku kiinni ettei vaan lips... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon niin samaa mieltä siun kanssa! Jos ikänä satun naimisiin menemään ja miulle polttarit järjestetään niin lähden samantien kotiin jos joku minut tunteva ihminen meinaa laittaa miut kaupungille häpäisemään itseäni "hauskassa" asussa ja myymään halauksia tai vastaavaa. Tuollainen mökillä hengailu hyvässä hengessä parhaiden ystävien seurassa olisi parasta mitä häästressin keskellä voisi toivoa. Ja se siideri tietty kans. :D

   Oli pakko heittää vastausta tähän kohtaan kun olisi voinut tulla omasta suusta tuo siun kommentti, niin samoilla linjoilla! :)

   Delete
 3. Näyttää ihanalle (varsinkin ruoka!) ja hauskalle! : )

  Itsekin toivon polttareilta: hyvät ystävät, hyvää ruokaa ja hyvää meininkiä. Nolaamiset tai muut sellaiset, ei innosta. Pitkä viikonloppu omien ystävien kanssa hyvässä hengessä. : )

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1