Friday, July 19, 2013

THE BIGGEST CRUSH EVER

... is here.

Olen kirjoittanut Zacista ja Hansonista jo useaan otteeseen entisessä blogissa. Tekstejä esimerkiksi täällä ja täällä, mutta mikään ei ole tarpeeksi. Nyt työsuman keskellä päätin vähän rentoutua ja katella kuvia miehestä jonka olen toivonut olevan aviomieheni jo kuudentoista vuoden ajan. Nykyään ehkä vähän erilailla, kun meillä molemmilla on jo omat puolisot, mutta kuitenkin... Zac forever. Se on ollut se mies jonka olen aina halunnut nähdä täydellisenä ja ajatellut, että Zac ei koskaan pettäisi, jättäisi tai olisi muutenkaan ääliö. Se on ollut mun unelmieni mies.En edes pysty selittämään sitä miltä musta tuntuu se, että joulukuussa mennään Ainon kanssa KAHDELLE Hansonin keikalle Englantiin. Tuun niin sekoamaan. Viimeksi sillon vuonna 2007 taisin itkeä koko keikan ja tapaamisessa menin niin puihin, että Zac vaan hymyili leveästi. Nice. Noi pari päivää aion taas palata vuoteen 1997 ja fiilistellä sydämeni pohjasta bändiä jonka takia en olisi se mitä olen tänään. PROUD TO BE A FAN!

4 comments :

 1. Oijoijoihhh!! Oon kyllä NIIIIN kade. Voi hitsiläinen :D mutta nautihan keikoista oikein olan takaa ja jaa kokemukset sitten meille kateellisille :D
  Ps. Et varmaan arvannu, että Taylor on miun suosikki ;)

  ReplyDelete
 2. Oh! Olen kyllä kateellinen. Zac oli suuri rakkauteni, elämäni mies, kun olin 12-vuotias. Et voi uskoa miltä tuntui kun minulle silloin selvisi, että olemme syntyneet samana päivänä. Siis samana päivänä ja samana vuonna. Olin varma että se viimeistään tarkoitti että meidät on vain luotu toisillemme. Sittemmin olen päässyt yli sen asian että emme luultavasti koskaan tapaa saati sitten rakastu, mutta olisihan se nyt aika mahtavaa nähdä Hanson livenä edelleen.

  ReplyDelete
 3. Hanson oli mun ykkösbändi ala-asteella. Melkein kaikki tytöt fanittivat bändiä ja välituntisin katsottiin Hanson videoita vhs:ltä. Eikös niillä ole maailmankiertue-video? Muistan sellaista.

  Taylor oli mun "The" mies. Uneksin monesti millaiset häät meillä on, millainen asunto meillä on jne. Olihan se aika hauskaa. : D

  Olisihan se aika nostalgista päästä katsomaan Hansonia. : )

  Hyvää keikkaa!

  ReplyDelete
 4. Voi! Otatko mut mukaan niille keikoille? :D

  -Sannna

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1