Sunday, August 18, 2013

AVA

Eilen vietettiin päivä Jukan veljen häissä Yläneellä. Pienissä häissä oli todella lämmin tunnelma ja lapsia juoksenteli ympärillä koko päivän. Jukka on pienestä kylästä Lapista, joten oli kiva nähdä pitkästä aikaa myös Jukan vanhempia, joiden luona ei tule tarpeeksi usein vierailtua. Ehkäpä me jonain päivänä pakataan tavarat ja muutetaan Lappiin keräilemään hilloja, kuka tietää.

Päällä mulla oli Ivana Helsingin mekko nimeltä AVA. Kyseessä on Tapiola-Kauniainen malliston mekko, johon rakastuin jo aikoinaan nähdessäni sen New Yorkin näytöksessä. Tuohon kyseiseen mekkoon liittyy myös paljon kauniita muistoja meidän ensitutustumisesta (Ensitapaaminen kun Jukan mukaan on tapahtunut jo paljon ennen...) ja sillä tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni. AVA on juuri sopivan rento, mutta kaunis. Vilpoisa, mutta silti lämmin. Tuhansien tunteiden ja tuntemusten mekko josta en aio luopua koskaan, vaan aion kertoa lapsenlapsilleni kuinka tällä mekolla oli vaikutus siihen, että tapasin vieressäni kiikkuvan elämäni rakkauden.


Oona ja Elmeri halusivat myös blogiin. Terkkuja söpöliineille! Inka, älä ole kateellinen leikkasin Orvokinkin pois. Pääset sitten ensi kerralla! ;)


Liittyykö teidän vaatteisiin muistoja, jotka pulpahtavat aina mieleen kun avaatte vaatekaapin oven?

Psst. Minusta on pieni haastattelu tänään Helsingin Sanomissa.9 comments :

 1. Ihana mekko! Tosi kauniisti sopii sulle!

  Mulla on yksi kulahtanut pilkullinen toppi, jota en vain voi heittää pois. Se ei varmaan enää mahdu päällekään ja vaikka mahtuisi, niin se on jo tyylillisesti ehkä vähän menneen talven lumia. Silti en voi heittä sitä pois, sillä se symboloi minulle sitä aikaa, kun rupesin seurustelemaan nykyisen mieheni kanssa seitsemän vuotta sitten. Mies taisi yllyttää minut ostamaan sen ja jotenkin se muistuttaa aina meidän "villistä" nuoruudesta.

  ReplyDelete
 2. Kyllä miunkin vaatekaapissa ihan omaa elämäänsä ja arvoaan nauttii se henkkamaukan alemekko, joka miulla oli päällä kun tuo poikaystäväni ensimmäistä kertaa tapasin. :)

  ReplyDelete
 3. Oho, juhlitte häitä tutuissa maisemissa. :) Isäni on nimittäin kotoisin tuolta. Tuli ihan lapsuuden mummolareissut mieleen (isän vanhemmat ovat olleet haudassa jo aika kauan).

  ReplyDelete
 4. Ja unohtui vielä sanoa, että onpa ihana vaatemuisto sulla. <3

  ReplyDelete
 5. Mekko on niin IHANA!!!! Sopii sulle aivan täydellisesti.

  ReplyDelete
 6. aivan ihana mekko!
  tiettyihin vaatteisiin liittyy todella vahvojakin mustoja. ostin viimevuonna ihastuttavan mekon siskon häihin & siskon tytön ristiäisiin ja toivoisin että olisi enemmän tilaisuuksia käyttää sitä. no, ensivuonna on taas ainakin yhdet häät. sitten toki bändipaitoihin liittyy muistoja. niin ja kuluneet converset kertoo festareista ja reppureissuista ja vähän haluaisin säästää ne vaikka ne onkin ihan juuri puhki kuluneet.

  ReplyDelete
 7. Mulla on yksi paita,jota en voi vaan heittää menemään, sillä synnytin se päällä esikoiseni. Aina kun näen sen, niin tulee muistot mieleen.

  Taikku

  ReplyDelete
 8. Mulla on tallessa alun perin äitini nyt jo kovin kulahtanut paita, joka hänellä oli päällään ensitreffeillä isäni kanssa. Paita oli jo pienenä minun lempparini vaikkakin silloin se toimi mulla lähinnä yömekkona ja minusta on monia lapsuuskuvia joissa tuo paita myös esiintyy. Ikinä en tuosta paidasta aijo luopua <3

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1