Friday, August 16, 2013

LIVER NOSE

Arvatkaa ketä oltiin taas tänään katsomassa? No arvatkaapa saatiinko vihdoin vahvistus sille, että Maksishan se meidän pentu nyt sitten on. Voi miten ollaankaan onnellisia, eikä malteta odottaa. Tänään tyttö nukahti jo äidin syliin ja kävi paljon pussailemassa isiä.

Kiitos myös Jukalle tästä kuvien kivasta Art-modesta. Herra kuitenkin puhdisti linssin kolme kertaa, mutta unohti katsoa mikä asetus on päällä. Viimeinen kuva onkin sitten jo Pepin ottama, huomaatteko eron? ;)Arvatkaa tekisikö mieli tukottaa taas Instagram täyteen koirien kuvia...


5 comments :

 1. Haha ei oo totta, säkin oot ottamassa pentua! Mä sain kaksi tuntia sitten kasvattajalta viestin, että ensimmäinen pentu on syntynyt, ja nyt odotan kuin kuumilla hiilillä jatkotietoja. Sinäänsä vielä samanlainen koiratausta, minultakin kun löytyy vanhastaan yksi kappale cottonipoikia :)

  -M

  ReplyDelete
 2. Perusta vaaville oma instagram, sillähän se selviää ;) Ihana vauveli! t. takuuvarma seuraaja...

  ReplyDelete
 3. onnee uuden perheenjäsenen johdosta!! :) kuinka sulone pieni pentu :3 olisko muute mahdollista, et tekisit sellasen postauksen mis olis kaikkii "erikoisii faktoja" susta esim. lempisuklaa/-karkki, lempisukat yms :D

  ReplyDelete
 4. Söpö kaveri. Tsemppiä koulutukseen, muutamalla tutulla on rhodesiankoira ja ainakin mun kokemusten mukaan se on haastava rotu. Tai ainakin tutuille on eksynyt niitä haastavampia tapauksia. :D Aiempaan postaukseen liittyen suosittelen kans lämpimästi koiraportteja että muut eläimet saavat myös omaa rauhaa pennun hössötykseltä.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1