Thursday, August 8, 2013

VAPAAPÄIVÄ

Tänään vietettiin Jukan kanssa ihanaa vapaapäivää. Mulla on iskenyt päälle pienoinen kesästressilomavoisollarennompiki-flunssa ja oon nukkunut tosi huonosti. Aamulla heräilin hermostuneena huonojen unien ja typerien juttujen takia, joten Jukka vaan totesi, että nyt jätät puhelimen tänne ja lähdetään Tervasaareen. Näinpä me siis tehtiin. Matkalla poikettiin ostamassa vielä kioskilta tölkit limua ja lampsittiin viettämään ihanaa päivää nurmikoilla makoillen.

Luin 50 Shades of Greyn Miamissa tammikuussa kokonaan, mutta kolmatta en koskaan saanut kunnolla viimeisteltyä. No nyt avasin sen pitkästä aikaa uudestaan ja tuntui, etten olisi lukenut sitä ollenkaan. Näinpä sitten alotinkin kirjan alusta ja ahmin heti yli sata sivua laatukirjallisuutta... Kyllä, minäkin olen koukussa Greyn lantiolla lepääviin harmaisiin verkkareihin ja tuhmiin ehdotuksiin.

Päivä oli juuri niin rento kuin pitikin, makoiltiin vaan ja kutittelin heinällä nukkuvaa Jukkaa. Tultiin Postin kautta kotiin ja syötiin jo kolmatta päivää Jukan tekemää herkullista lihamureketta. Parasta lomalla on saamattomuus, laiskuus ja päiväunet.

Koska mun loma ei ole ollut ihan niin rento kuin suunnittelin, niin odotan suuresti jo ensi viikkoa. Ensin suuntaan löysäilylomalle Visbyyn Mimmin kanssa ja sen jälkeen lennähdetään melkein suoraan Portugaliin ystäväporukalla. Aion jättää koneen kotiin ja tavoitteena olisi lukea useampikin kirja. Mun kirjojen ostaminen matkoilla on ihan vitsi, kun hamstraan niitä aina useamman ja sitten luen kuitenkin pari sivua yhdestä kirjasta...

Tässä muutamat kuvat tältä päivältä. :)
Päällä sama  Finnwearin mekko kuin Mimmillä täällä.

2 comments :

 1. Moikka!

  Mimmin mekkopostauksen jälkeen olen yrittänyt metsästää tuota mekkoa vain havaitakseni, että se on jo viime vuoden mallistoa. Miksi, oi miksi, en ole sitä viime vuonna bongannut! :)

  ReplyDelete
 2. Ai että nuo maisemat on niin ihania! Vietin justiin kolme päivää alkuviikosta Helsingissä poikakaverin kanssa ja en olis halunnut palata, siellä kaikki on niin paljon kauniimpaa ja koko kaupungin tunnelma on erilainen kuin Jyväskylässä. Sinne muutan vielä joku päivä, joko koulun tai työn perässä - tai miksei muuten vaan.

  hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1