Tuesday, October 8, 2013

OLEN ONNELLINENOlen mennyt viimeiset vuodet ihan hirveetä vauhtia eteenpäin ja paiskonut duunia useamman henkilön edestä. Tänään saan vihdoin iloita uudesta pestistäni musiikkipäällikkönä YleX:llä ja samalla lupaan sekä itselleni että teille, että nyt pysähdyn ja nautin ylpeänä siitä mitä olen saavuttanut. Tästä työstä olen voinut vain haaveilla ja nyt aion viihtyä siinä pitkään. Olen niin onnellinen.

46 comments :

 1. Onnea ihan älyttömästi. :)

  ReplyDelete
 2. Kuulinkin nimityksestäsi ylen uutista. Paljon onnea, olet sen ansainnut <3

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Joo! Itse myös Radiomafiasta asti seuraillut. :D

   Delete
 4. Wow, mieletöntä, lämpimät onnittelut!! :))

  ReplyDelete
 5. Säkenöivä Peppi! Olet onnesi ansainnut, onnea ja menestystä jatkossakin elämääsi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, kovalla työllä, kovalla työllä.. :)

   Delete
 6. Vau! Paljon onnea uuteen duuniin! Olistko halunnu tehä postausta siitä, miten oot tohon työhön päätynyt? Kiinnostais kuulla, itellä nimittäin vähän samantapasis tulevaisuuden haaveita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä voisin jossain vaiheessa yrittää tehdä (huom en lupaa :D) tästä ihan postausta. Toki jos kiinnostaa, niin voit laittaa mulle mailia tai Facebookissa viestiä, niin juttelen asiasta kyllä. :)

   Delete
 7. Onneksi olkoon! Hassua, että katselin samaista työpaikkaa ja meinasin sitä hakeakin. Onneksi sinä sait sen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! :D Aikamoista. Pitäisikö tässä kohtaa sanoa sitten, että onneksi et hakenut? ;)

   Delete
 8. Onnea ihan valtavasti! <3 Olen ''terveellä tavalla'' ( :D) superkade, kun oot päässyt tekemään niin siistejä työjuttuja! Kaikkee hyvää! :)

  - Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terve kateus on hyvä ja kannustaa itseäkin tekemään entistä enemmän töitä unelmiensa eteen! :)

   Delete
 9. ihan mahtavaa! Suuret onnittelut ja tsemppiä! You can do it! :)

  ReplyDelete
 10. Luinkin jo instagrammista, ihan huikee juttu! Onnittelut :-)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän joka kanavassa tuli fiilisteltyä. ;)) Kiitos!!!

   Delete
 11. Minkälainen koulutus sulla on? Ja missä koulussa oot sen suorittanu? Minkälaista työtä oot ennen tehnyt ja mitä niihin töihin on kuulunut? Ja minkälainen työnkuva sulla tässä uudessa työssä on? Olis kiinnostava kuulla! :-) t. Laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh tulipa siinä monta kysymystä! :D Koulutukseltani olen Ulkoasuntoteuttaja ja tässä 13 vuoden työuran aikana olen kerennyt tehdä jos jonkinlaista. Paljon myyntiä, myynnin esimiehenä toimimista, markkintointia, viestintää, toimittajantyötä, bloggausta, promootiopäällikön tehtäviä levy-yhtiössä ja nyt sitten täällä. Mun työnkuva on monipuolinen, mutta pääasiallisena työnäni vastaa YleXin musiikista, eli kaikki kappaleet mitkä meidän soittolistalle päätyy menee mun kautta. Kuuntelen paljon musiikkia, mietin meidän musiikillisia linjauksia ja tietenkin vastaan myös musiikkibudjetista! Sen soittaminen kun ei ilmaista ole. :)

   Delete
 12. aivan mahtavaa Peppi!! Ihan hassua, miten sitä voikaan iltahtua tuntemattoman ihmisen puolesta :) Mutta susta paistaa blogin läpi sellainen persoona, että eihän sitä voi muuta kuin yhtyä iloon! :)

  Muutenkin pitää kommentoida kun katsoin juuri tuon Blogistanian jakson More 2 lovesta. Olen jo kauan ihaillut teitä, ja varsinkin sua. Mulle tulee aina ihan tippa linssiin kun muistelen sun äidillesi osoittamaa avointa kirjettä. Mä en voi käsittää miten tuollaisella taustalla oleva ihminen voi olla noin avoin, rohkea ja luottaa elämään niin täysillä. Itselle se on välillä ihan mahdotonta... Muuten, musta olisi hienoa jos sä käsittelisit myös syvällisempiä aiheita blogissasi. Noissa sun aiemmissa pohdiskelevimmissa kirjoituksissa huomaa, että olet viisas ja syvällinen ihminen. Olisi siis hienoa lukea bloggauksia myös kipeämmistä aiheista, mitä olette kuitenkin vanhankin blogin aikaan tuoneet aika ajoin esille - näkemystä varmasti löytyisi :) Mutta tämäpä oli vain tällainen ehdotus :)

  Vielä kerran, paljon onnea uuden työn johdosta! Ihan huippu juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Mä olen nyt vähän jättänyt tätä blogia taustalle, kun elämässä on tapahtunut paljon niin hyviä kun huonojakin asioita ja on ollut pakko vähän priorisoida niihin. Blogi kuitenkin on tärkeä ja pysyy tässä varmasti mukana, kunhan saan ensin taas asiat raiteille. On ihanaa, että teitä vanhoja lukijoita on jotka arvostatte sitä miten paljon sitä onkaan puhunut.

   Paljon lämpöä sinne ja KIITOS pitkästä kommentista. :)

   Delete
 13. Onnea! Tosi hieno saavutus. Katsoin juuri ohjelmanne Blogistaniasta, teillä oli molemmilla tosi ihana asenne elämään. Huippukiva että edelleen molemmat bloggaatte. Saatanpa vierailla täällä jatkossakin! t. Maria

  ReplyDelete
 14. Voi itku :( Mutta onneksi olet nyt onnellinen. Sinusta tulee joskus loistava äiti - niin paljon rakkautta jaettavana! ♥

  ReplyDelete
 15. Hieno juttu oli teistä Blogistaniassa!
  onnea myös uudesta pestistä :)

  ReplyDelete
 16. Nyt alkaa seljetä tämä koko kuva miksi More To Love lopetti ja miksi Mimmi piti loppuaikoina tota blogia yksin pystyssä kun sua ei kiinnostanut. Turha väittää, että te olisitte YHDESSÄ päättänyt ton lopettamis jutun. Sä halusit edetä muille maille kuten nyt on nähty ja sä jätit Mimmin ihan yksin heitteille ton yhdessä olon jälkeen. Enkä tarkoita ystävyys mielessä vaan bisnesmielessäkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. More To Loven lopettaminen päätettiin jo ennen esimerkiksi tammikuussa kuvattua Blogistaniaa ja oli yhteinen päätös. Tuo päätös otti aika koville ja niihin aikoihin lopetin myöskin sinne kirjoittamisen. Mimmi on jatkanut hyvin ja itsenäisesti siitä mihin jäätiin sekä meidän yhteistyökumppaneiden kanssa että oman bloginsa kanssa, mutta itselleni oli selkeetä, etten enää halua bloggamisesta päivätyötäni ja täten tämänkin blogi on ollut tällainen harrastelu alusta lähtien. Heitteille tuskin tässä on kukaan jäänyt, molemmilla vain on omat unelmansa ja minulla ne eivät ole blogimaailmassa. En näe siinä mitään väärää. :)

   Delete
 17. Miten sun uusi duuni vaikuttaa blogiin? Et varmaan Yleläisenä voi olla jatkossa kovin commercial, vaan ehkä kirjoittelet jotain muuta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se puoli jäi pois jo siinä vaiheessa, kun päätin etten halua blogata työkseni, vaan neljä vuotta sai riittää. Tämä blogi ei kuitenkaan liity mitenkään työhöni Ylellä, vaikkakin puhun täällä varmasti siitä, onhan se osa elämääni ja tämä blogi kertoo elämästäni. :)

   Delete
 18. Voi että, sun työ kuulostaa niin upeelta! Itsellänikin haaveena on työ joka liittyy mediaan yms :)

  ReplyDelete
 19. Mä ainakin asetan aika kovat vaatimukset sulle, sillä ent. Mafia ja nyk. YleX on ollut viimeiset 20 vuotta se kanava, jota olen kuunnellut. En ihan tiedä, mihin suuntaan musiikkia meinaat viedä, mutta elä nyt hitossa mokaa. Kukaan kuuntelijoista ei kaipaa Voice kakkosta tai muutakaan superkaupallista huttua. Kyseessä on kuitenkin Yle, ei maikkari tms. Kanavaa kuuntelee nuoret aikuiset ja vähän vanhemmatkin, joten pissisradiota ei kaivata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä näin! Meillä on tietyt linjaukset joita tehdään kanavalle tällä hetkellä. Itsekin olen aina Radiomafiaa kuunnellut ja sen jälkeen YleXiä, joten tiedän kyllä mistä puhut. ;) Täytyy kuitenkin muistaa, että siinä missä itse vanhenen, niin meidän kuulijakunta on myös nuorentunut. Musiikkivalintani YleXillä ei liity mitenkään siihen mistä musiikista itse pidän, vaan teen ne sen perusteella mistä uskon meidän kuuntelijoiden pitävän. Sen takia yritämmekin ottaa kaikenlaiset ja kaikenikäiset ihmiset huomioon kun teemme radiota. :)

   Delete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1