Sunday, January 12, 2014

FASHION KILLA

Tämä viikonloppu tuntuu menneen ihan hujauksessa, vaikkakin paljon on tullut tehtyä. En ymmärrä miten oon saanut itseni ylös tänäänkin esimerkiksi jo seitsemältä, vaikka sitten viikolla aikasin herääminen tuntuu tuottavan todella suuria ongelmia...

Me käytiin tänään siinä Lunan ensimmäisessä pentunäyttelyssä. Laitan siitä kuvia ja tarinaa myöhemmin toisten asukuvien kera, oli nimittäin sen verran jännittävä parituntinen. :)

Tässä mun "sunnuntairentoiluasu", jonka vetäsin päälle äsken ja jossa hengailen täällä kotosalla. Paita on yksi mun viimeisimmistä löydöistä, kun tehtiin ekskursio Kannelmäen Kaareen jokunen viikko sitten. Olen alusta asti fiilistellyt A$AP Rockyn musiikkia ja tyyliä, joten pitihän tämä nyt sitten kotiuttaa...Paita: H&M
Housut: Urban Outfitters
Kengät: Nike Air Jordan 1KÄSI YLÖS, KETKÄ KAIKKI MUUT VIETTÄÄ SUNNUNTAITA KOTIASUSSA? :)

3 comments :

  1. Ihana asu! :) Tosi kiva, jos ehdit laittaa asukuvia jatkossa vähän enemmän tänne blogiin :) Näistä saa aina inspiraatiota itsellekin.

    Kauniimpi maailma - Becoming me

    ReplyDelete
  2. Siis oon pitkään miettinyt, että onko tätä blogia enää edes olemassa! Oliko blogi jossain vaiheessa kiinni, kun mulle tuli tähän osoitteeseen tullessa näkyviin vain googlen/bloggerin sisäänkirjautumishässäkät? Anyway, kiva nähdä taas sua ja sun hymyä. :-)

    ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1