Sunday, January 5, 2014

TAKIT PIHALLA

Meillä oli tänään tosiaan se tällä erää viimeinen pentukoulu jossa opeteltiin kyllä näyttelyjuttuja pääasiassa. Lunan omistaja/kasvattaja Päivi vie neidin ensi viikonloppuna ensimmäiseen näyttelyynsä. Luna on meille sijotettu pentu, kunnes tekee ensimmäiset pentunsa ja siirtyy täysin meidän omistukseen. Päivillä on lupa käyttää Lunaa näyttelyissä, mutta luulen meidän änkevän niihin kaikkiin mukaan... Lunan kanssa on niin kiva touhuilla, kun näkee sen kehityksen. Rhodesiankoirat ei ole mikään helpoin rotu ja niitä pitääkin kouluttaa paljon selvitäkseen ihan arjestakin. Meidän onni on ollut Päivi, joka on pitänyt koko pentueelle pentukoulua jo pari kuukautta ja auttanut meitä ihan jokaisen askarruttavan kysymyksen kanssa ja vähän enemmänkin. Parasta on myös se, että Taralla on samanikäinen Rhodepentu Leo, josta on tullut Lunan poikaystävä. Me ollaan tiedetty toisemme jo vuosia Tarun kanssa, mutta ei koskaan tutustuttu silleen kunnollakunnolla. No tämä koirahulluus onkin nyt yhdistänyt meidät ja nähdään joka viikko... koirapuistossa. Huomennakin, jee!!! Taru on huippu.

Tarkoitus oli napata pari asukuvaa teille valon vielä ollessa päällä (minäkin kaipailen kevättä), mutta eräs änki mukaan esittelemään omaa takkiaan, joka on kyllä jo huomattavasti turhan pieni. Pitääkin ruveta etsimään uutta "aikuistakkia" tuolle neidille. Kerrankin näin päin, että jonkun muun takki puristaa ja itselläni on liian iso. Tuo Marimekon Hubba-takki on ollut paras ostokseni vähään aikaan. En voi käsittää, etten ole aiemmin panostanut lämpimään takkiin?? Tonne sisälle mahtuu oikein hyvin vaikka toinen takki alle ja tuosta kauluksesta saa kieritettyä auki ison hupun. Vähän ehkä nauratti kun katsoin ton mallin kuvia jolle takki on polviin asti ja meikäläisellä melkeen nilkkoihin... Muumilta näytän, mutta mielummin ainakin sitten lämpimässä viihtyvältä Muumilta. :D


Takki: Marimekko
Kaulahuivi: Zara
Mekko alla: Ivana Helsinki Nordic tricot
Kengät: Vagabond

MITÄS TYKKÄÄTTE MEIDÄN TAKEISTA?


3 comments :

  1. Voi ei,- miten mä löydän sun blogin vasta nyt?! - Seurasin MoreToLove- blogia ihan hirmu pitkää ja nyt oon sen jälkee yrittäny ettiä sun omaa blogia josko olisit sellasen perustanu ja nyt jotain kautta tänne eksyin- voi hymyä : )

    ReplyDelete
  2. Onko lämmin vielä nyt kunnon pakkasella? Olen jo pitkään miettinyt ostanko tuon..

    ReplyDelete
  3. No ainakin Luna osaa poseerata paremmin kameralle, kun asento vaihtuu kaikissa kuvissa! :D Mut hirmu söpiksiä ootte molemmat.

    ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1