Sunday, January 19, 2014

VUOSI SITTEN...

Tänään nautittiin aurinkoisesta päivästä Lappeenrannassa isovanhempieni luona. Luna oli jälleen tietenkin pääosassa ja näinpä kaikki kuvatkin on melkein meidän 30kg prinsessasta. Lunahan on nyt puolivuotias, eikä tosta enää hirveästi kasva... ainakaan toivottavasti. :D Ollaan menty jo humisten yli Lunan äidistä Polkasta, mutta onneksi isään on vielä 17kg matkaa. ;)

Koko ajomatka kotiin oli yhtä fiilistelyä tulevaisuudesta ja pysähdyttiin vielä lisä-fiilistelyille Porvooseen, kun Jukka halusi viedä mut sinne syömään. Käytiin kävelemässä Vanhassa Porvoossa ja ollessamme suosikkiravintolamme Sica Pellen edessä me tajuttiin, että hitto siitä on tasan vuosi, kun vein Jukan yllärinä Porvooseen lemmenlomalle. Ruvettiinkin siinä sitten oikein miettimään mitä kaikkea tähän vuoteen on mahtunut ja huh miten paljon kaikkea on tapahtunut. Musta tuntuu, että tästä tuli nyt meidän "perinteinen Porvoo-päivä", joten jännityksellä jäädään odottamaan miten asiat on ensi vuonna... :')


Rakkaus.

Mitä jäbä duunaa?

Mä kiipeen tänne, koska mä oon iso ja voin kiivetä tänne.

Täältä mä tuun, kohta jo perillä.

Noniin. Pose jaaaa sitten nami, kiitos.

Jukan ehdottomat suosikkikengät nyt on nämä Sorelit. Marmatan sille aina, että voisi pitää vähän parempaa huolta kengistään ja olenkin saanut kuulla olevani kenkien suhteen ihan käsittämätön kontrollifriikki. Jukka juuri eilen päivitteli, että miten voin huolehtia kengistäni niin paljon, mutta vaatteiden suhteen olla ihan huithapeli. Nämä oli mun lemppareimmat miesten talvimallistosta ja soveltuvat mielestäni hyvin myös kaupungille.


Tässä sitten mun Sorelit. Sain nämä joskus kesällä ja olen odottanut innoissani pakkasia, että pääsen testaamaan onko ne oikeasti niiiiin kestävät. Noissa on sellainen huopasukka sisällä ja noi taitaa olla ainoat kengät joissa mun varpaat ei tällä hetkellä jäädy JA joihin mahtuu villasukka sisälle. Noissa tallustelin tänään Porvoossakin.


Ahh. Haluan luistelemaan tuonne! En oo kyllä hetkeen luistellut, joten ilmoitin haulavani treenaamaan johonkin keskellä yötä. Mä niin haluaisin kodin tuosta joen varrelta...

Tässä me nyt pönötetään.

Nyt haluan ehkä kömpiä peiton alle katsomaan jotain leffaa, koska niin tehtiin myös vuosi sitten. Olen jotenkin taas niin onnellinen elämästäni, ettei järkeä. Huomenna onkin sitten maanantai ja tilanne saattaa olla ihan toinen jos nousen väärällä jalalla sängystä... No jos rehellisiä ollaan, niin tilanne saattaa muuttua vielä tämän illan aikana. Pyörremyrsky kun olen. Ja nainen vieläpä. :)))

Millasia haaveita teillä on? Onko teillä jotain fiksaatioita joihinkin paikkoihin kuten mulla on vanhaan Porvooseen?

*Sorelit blogin kautta saatu.

8 comments :

 1. Niin, vuoteen on mahtunut paljon asioita, mitä minä muistelen hyvällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on kyllä! Minulla paljon hyviä ja huonoja. Kokonaisuudessaan voin todeta 2013 olleen minulle melkosen raskas vuosi, niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt kuitenkin huomattavasti parempi fiilis. :)

   Delete
 2. Porvoo on paras!! Siellä vuosia asuneena ja onnekkaasti vieläpä joen rannalla, joskaan en vanhan kaupungin puolella :) Tänä päivänä onneksi useampikin ystävä asuu vanhassa kaupungissa, niin saa viettää aikaa tuollakin puolella kaupunkia muutoinkin kuin loistavissa ravintoloissa! Tällä hetkellä olosuhteiden pakosta (työt) joudun asumaan muualla, mutta kyllä veri vetää takaisin Porvooseen vielä jonain päivänä, se on varma!

  N

  ReplyDelete
  Replies
  1. OOh sä oot saanut asua siellä!!! Voi että mä niiiin haluaisin sinne asumaan. Jotenkin sielu lepää ja rakastan sitä omaa kulttuuria siinä kaupungissa. :)

   Delete
 3. Moi Peppi! Voisitko joskus tehdä postauksen sun parisuhteeseen liittyen (esim, miten tapasitte, kauanko olette seurustelleet, onko teillä millaisia tulevaisuuden suunnitelmia, miten olette päätyneet ottamaan lemmikkejä yms)? :) Toki nämä ovat yksityisiä asioita, mutta olisi joskus kiva kuulla vaikka pintapuolisestikin ainakin se, miten teiän parisuhde lähti liikkeelle!

  ReplyDelete
 4. Hei,voi että ihanaa olet avannut blogisi,olin murheissani kun se olikin yhtäkkiä kiinni mutta ihanaa jos jaksat silloin tällöin taas kirjoitella tänne =)
  Koiramaisia postauksia odotellessa,itsellä 14v lhasa apso,ollaan jo niin mummokoira moodissa,mutta vielä onneksi energiaa riittää ja terveyttä.

  Aba

  ReplyDelete
 5. Täällä yksi kotikaupunkiinsa niin umpirakastunut porvoolainen, että perusti kaupunkirakkauden huumassa bloginkin ;)

  Eli on fiksaatio: vallan suuri hurmaantuminen Porvooseen, kurkkaa vaikka ;)

  Milla millainen.elama.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Aika huti toi toppatakki sulle. Liian iso, pitkä ja pönöttövä. Aiemmassa postauksessa oleva keltainen Ivana mekko sen sijaan oli täys kymppi sulle!

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1