Thursday, May 23, 2013

LOVE INSTAGRAM 1

* Käytiin Ainon kanssa syömässä Stefans Steakhousessa  eilen. Akseli on siellä töissä ja pyytänyt mua jo useasti syömään, joten eilen oli oiva hetki mennä. Akselille suuri kiitos ihanasta illallisesta. En tajua miten oon missannut tuon paikan aiemmin, kun oli mielestäni yhdet Helsingin parhaista ruoista.

* Olen taas fiilistlelyt Beyoncea ja masennellut sitä faktaa, etten päässytkään naisen keikalle Tukholmaan ensi viikolla...

* Eräänä iltana Jukka ehdotti erää Kimbleä ja häviäjä joutui ripustamaan pyykit. Voitin! Jes!

* Jukka taiteili siellä raunioilla..

* Beyoncen suusta on tämä lause, mutta tämä on suoraan minun ajatusmaailmastani.

* Lähetin radioihin kakkuja Thirty Seconds To Marsin levyn julkaisun kunniaksi.

*Käytiin ettimässä Annalle uusia vaatteita yhdessä Maryamin kanssa. Nyt naisen vaatekaappi näyttää hyvältä ja löydettiin vaikka mitä kivaa. Anneli is happy!

* Mun pikkusisko on kampaaja ja oonkin ruvennut käymään sen luona laitattamassa hiuksiani. Eilen laitettiin tyveen taas väriä ja freshattiin pituudet täysin. Mä oon ollut jo useamman kuukauden ilman pidennyksiä ja yritänkin antaa tuon oman pehkon vaan kasvaa. Monet bloggaajat (kuten Saara, Pauliina ja Marianna) on myös tykänneet mun siskon työstä.  

*Oltiin yks päivä jätskillä Tuomiokirkon portailla. :)))))))))

* TÄNÄÄN lähden kohti toista kotiani, maailman parasta kaupunkia ja ah-niin-ihanaa Brooklynia. Siellä mua odottaa Kira Kirppunen ja kaikki muut ihanat. En malta odottaaaa! Lauantaina porukkaan liittyy myös Novan kisavoittaja Tiia ja Emmipienipesusieni. Maanantaina sitten loput. Aion päivitellä myös sieltä, joten olkaahan kuulolla!

Jipii. Nyt alan pakkaamaan, 2h lähtöön lentokentälle ja neiti on jälleen tapansa mukaan HYVINKIN JÄLJESSÄ AIKATAULUISTA!

1 comment :

Please leave a message. :)

UA-40678595-1