Saturday, May 11, 2013

THE PEPPI

Kirjoitan tämän tekstin nyt Peppinä joka aloittaa bloggaamisen puhtaalta pöydältä. Peppinä jolla ei ole mitään hajua mitä tällaiseen postaukseen tulee kirjoittaa.
Olen 28-vuotias nainen Helsingistä, joka on kylläkin kasvanut Kirkkonummella. Kirjoittelin nelisen vuotta blogia ystäväni Mimmin kanssa ja siitä kerkesi tulla meille ihan päivätyö. Omistimme koko tuon neljä vuotta hyvin tiiviisti More To Lovelle, joka on minulle yksi hienoimmista saavutuksista elämässäni.. ellei jopa hienoin. Olen siitä todella ylpeä ja onnellinen, että joskus sen aloitimme, mutta samalla myös onnellinen siitä, että osasimme lopettaa sen silloin kun ei enää tuntunut hyvältä. Mimmi on edelleen rakas ystäväni ja tulee varmasti näkymään myös tämän blogin puolella.

Puolisen vuotta sitten olin ajanut itseni siihen tilanteeseen, ettei enää oikein mikään huvittanut. Kävin kolmen viikon lomalla ja sen jälkeen päätin, että on minun aikani ottaa vähän lomaa kirjoittamisesta. Olen intohimoinen kirjoittelija ja kerännyt tekstiä elämästäni varmasti useamman kirjallisen verran. Tämän tauon aikana tajusin, että haluan ehdottomasti jatkaa bloggaamista, mutta myös että kirjoittaminen on mulle tapa ilmaista itseäni. Olen ollut välillä todella lukossa tunteideni ja ajatusteni kanssa, kun olen pitänyt tätä taukoa ja näinpä tuntuukin niin hyvältä nyt vain päästä kirjoittamaan. Toivottavasti myös alan nukkumaan taas paremmin, kun voin illalla näpyttää ajatukset pois ja sitten keskittyä vain nukkumiseen.

Asustelen yhdessä todella aamu-unisen poikaystäväni Jukan kanssa ja uusioperheeseemme kuuluu myös kaksi tyttökissaa Maija ja Viivi sekä Uno-koira, joka asustaa puoliksi entisen poikaystäväni Mikon luona. Muutimme yhteiseen kotiin Kruununhakaan muutama kuukausi sitten ja ollaan viihdytty kyllä todella hyvin. Asuin joskus nuorempana ystäväni Ainon kanssa Kruununhaassa ja siitä lähtien olen kaivannut tänne takaisin. Jukan kanssa ollaan tavattu More To Loven alkutaipaleella joskus ja paristi sen jälkeenkin, mutta tutustuttiin kunnolla vasta reilu vuosi sitten New Yorkissa. En kyllä koskaan ajatellut, että meidän välillä olisi mitään, vaikka Jukka oli mielestäni aivan ihana tyyppi, mutta Jukalla ilmeisesti oli ollut aivan erilaiset fiilikset. Pitkään se pyyteli mua ulos mun tajuamatta (varsinainen flirttailun ammattilainen kun olen), mutta siihen tarvittiinkin sitten rautalankaa (yhteinen ystävä) selventämään, että mikä tämä tilanne oikein oli. Ruvettiin tapailemaan ja yhtäkkiä sitten seurusteltiin. Nyt asutaan yhdessä ja varmaan mennään ehkä joskus naimisiinkin. Jukasta tullaan varmasti puhumaan paljon blogissa, koska tehdään paljon asioita yhdessä ja koska Jukka tekee mut todella onnelliseksi.

Tällä hetkellä olen töissä Universal Musicilla jossa teen ulkomaisten artistien promootiota. Työtehtäviini kuuluu kaikki mikä liittyy meidän US-artisteihin ja työnkuvani onkin aika monipuolinen. Olen kyllä melkoinen markkinointi-ihminen ja aina kehittelemässä jotain uutta ja mielenkiintoista. Universalin lisäksi teen erilaisia projekteja eri asiakkaille auttelemalla heitä vaikkapa SoMen kanssa, järjestelemällä tapahtumia ja tietenkin myös välillä käyn juontokeikoilla. Olen yrittäjä, suuruudenhullu ja rakastan haasteita. Joidenkin mielestä todellinen diiva, mutta ainakin sitten diiva joka ottaa muut huomioon ja on aina valmis auttamaan ihmisiä ja eläimiä. Koen että yksi elämäni tehtävistä on auttaa muita ja rohkaista ihmisiä seuraamaan unelmiaan. Olen elävä esimerkki siitä miten huonoista lähtökohdista voi raivata tiensä juuri sinne minne haluaa. Olen pärjännyt aina, mutta usein toivonut että saisin joskus vain olla rauhassa, eikä aina tarvitsisi taistella saadaakseen elää hyvää elämää. Uskon kuitenkin siihen, että silloin on taottava kun rauta on kuumaa.

Suurin unelmani elämässä on tulla joskus äidiksi ja siitä olenkin unelmoinut jo ihan lapsesta saakka. Rakastan lapsia ja halusinkin nuorena musiikkiterapeutiksi. Sitä minusta ei tullut (ainakaan vielä) mutta musiikin kanssa työskentelen päivittäin ja pyrin auttamaan ihmisiä. Nyt ne vain ovat artisteja ja artistien faneja joita autan. Olen todella kova haaveilemaan, mutta siitä myös erikoinen että mietin aina heti miten saavuttaisin unelmani. Sitten rupean toimimaan. Horoskoopiltani olen kalat ja se kyllä usein kuvaa hyvin luonnettani. Ystäväni joskus tokaisi, että "on ihanaa kun kalat saa olla vapaasti vähän hörhöjä" ja kieltämättä välillä rakastan tätä ajatusta. Olen myös todella luova ja taiteellinen, joten välillä sukellan tähän maailmaan myös hyvin syvälle. Silloin minusta ei saa minkäänlaista otetta. Hörhö mikä hörhö.

Tämä blogi tulee sisältämään ihan kaikkea elämästäni. Tänne kirjoittelen pitkiä avautumisia, mutta toteutan myös pinnallisempaa puoltani. Rakastan mekkoja, kauneusjuttuja, muotilehtiä, musiikkia elektroniikkaa (jonka kanssa olen kyllä todella huono), sisustamista, matkustelua ja ruokaa joten en aio rajata tätä mitenkään. Käyn myös elämässäni läpi eräänlaista kokonaisvaltaista muutosta parempaan ja täten aion kirjoitella myös paljon juttuja hyvinvoinnista. Alkaen jo varmasti ensi viikosta, kun tapaan jälleen personal reenikaverini, jotka aikovat opettaa minut urheilemaan oikein. En halua rappeutua kolmikymppisenä, joten nyt on aika ottaa härkää sarvista ja ruveta opettelemaan nauttimaan liikunnasta. En ole mikään liikunnanvihaaja todellakaan, mutta koen ongelmalliseksi koukuttua liikuntaan. Toivottavasti tytöt saa minut innostumaan. Blogiin kirjoittelun kanssa en aio ottaa mitään paineita, vaan kirjoittelen sillon kun hyvältä tuntuu. 

Eikait minulla muuta. Nyt alan sitten jännittämään, kun pitää painaa tuota Julkaise-nappia. Ensimmäinen blogipostaus, huhhuh!

Ainii, seuraa minua blogilistalla tästä.

Hi guys! I'm Peppi, formerly known as Peppi More To Love from the More To Love-blog. Haven't been writing for months now and am extremly excited about my new blog. This blog is about my life, my music, my people, my fashion and everything around me. Please use Google translate if you want to laugh, it's really funny. Hope you enjoy my blog!

37 comments :

 1. Ihanaa, tätä olenkin jo odotellut.

  Olet niin inspiroiva ja ihana ihminen, että en löydä sanoja.

  Onnea blogillesi ja kaikelle muullekin! :)

  - Karoliina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina! Voi kumpa tietäisit vain miten paljon olen itse odotellut tätä. Nyt tuntui oikealta alottaa. Kiitos, että olit blogini ENSIMMÄINEN kommentoija. Aion muistaa tämän ikuisesti. :)

   Delete
 2. Onnea uuteen blogiin! Tätä on tosiaan odotettu :)

  ReplyDelete
 3. Kaikkea hyvää sinulle Peppi uuden blogin kanssa! Jään innolla odottamaan uusia postauksia!

  Riikka

  ReplyDelete
 4. aijotko julkaista mitään videoita koskaan?
  muuten.. tosi upee teksti! :)

  ReplyDelete
 5. Ja mä olin ensimmäisiä, ellen jopa ihan eka blogilistan tilaaja ;) tsemppiä Peppi jatkoon, innokkaita lukijoita kyllä riittää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Ihanaa!! Riikka siis mielessäni myös ikuisesti. ;)

   Delete
 6. Ihana Peppi kun jatkat kirjoittelua! Olet upea ja herkkä ihminen ja sinusta tulee upea äiti vielä joskus! T.kahden pienen ihmeen äiti joka on m2l:n kautta suhun tutustunut ja tuntenut ihan tekstien välityksellä erityista sympatiaa ja samaa henkeä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Iiris! Voi kunpa tulisinkin, aion ainakin tehdä parhaani. Olen kyllä ehkä maailman herkin ihminen, sitä ne sanoo! :D Paljon hyvää sinne. <3

   Delete
 7. Ihanaa että olet tullut takaisin! ♥♥♥ Jään innolla seurailemaan blogisi kulkua.

  ReplyDelete
 8. Ihanaa että olet tullut takaisin! ♥♥♥ Jään innolla seurailemaan blogisi kulkua.

  ReplyDelete
 9. No voihan...en tiedä tuliko edellinen kommenttini perille vai ei...Joka tapauksessa ihanaa että olet taas linjoilla ja odottelen kovasti tulevia postauksia! ♥♥♥

  ReplyDelete
 10. Kiva:) Ja kiva kuulla, että haaveilet lapsista ja aiot panostaa terveelliseen elämään ja pitää huolta kehostasi:) Liityn lukijaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Sinä oot kans yks sellanen kommentoija joka on jäänyt mieleen piristävien kommenttien ja hauskan nimimerkin vuoksi. On ihanaa tietää, että olet messissä edelleen. :)

   Delete
 11. Noniin, mahtavaa! Nyt jaksaa taas tsempata viimeset viikot koulussa ennen valmistumista, kiitokset siitä! :)

  ReplyDelete
 12. Replies
  1. Mukavaa että on teitä jotka innostuitte palaamisestani :)

   Delete
 13. Kive, että oot takas! <3 :)

  ReplyDelete
 14. Onkohan blogin nimessä virhe, eikö sen kuuluisi olla PEPPO?

  Hyvältä näyttää!

  Terkkuja Losista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. PEPON SEIKKAILUT on sitten ihan oma bloginsa salasanalla ja vain sinun silmillesi. Tuo tuliaisia! Ps. Kiva avatar sulla!

   Delete
 15. Ihanaa, että saatiin sut takaisin ♥

  ReplyDelete
 16. Jeee, you are back! :) Mukavaa lukea sun blogia aina.

  ReplyDelete
 17. Olipas mukava löytää uuteen blogiin:)

  Ja onnea kaikista uusista asioista elämässäsi<3.

  Joskus on hyvä olla tauolla
  ja sitten kun on hyvä fiilis
  tulla takasin.

  Onneksi blogikin on sellainen jonka
  saa ja voi joskus jättää tauolle;).

  Jamelia

  ReplyDelete
 18. Olipas mukava löytää uuteen blogiin:)

  Ja onnea kaikista uusista asioista elämässäsi<3.

  Joskus on hyvä olla tauolla
  ja sitten kun on hyvä fiilis
  tulla takasin.

  Onneksi blogikin on sellainen jonka
  saa ja voi joskus jättää tauolle;).

  Jamelia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että mulla on niin ymmärtäväisiä ja kannustavia lukijoita. <3

   Delete
 19. Olinkin jo ehtinyt kaivata kirjoituksiasi Peppi. : )
  On todella hienoa kuulla, että nyt sulla on hyvä olla! Se on tärkeintä!
  Mitenkä muuten teillä kissat ja koira tulee keskenään toimeen? : D
  Aurinkoista torstaita just sulle! ^____^

  ReplyDelete
 20. tsemppiä uuden blogin parissa! ihan mahtavaa, kun alotit tämän.
  mie jo kaipailinki sinun tekstejä.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1