Tuesday, June 25, 2013

HYVÄ TYTTÖYSTÄVÄ?

Kävipä eräänä päivänä niin, että päätin olla hyvä tyttöystävä. No mitä hyvät tyttöystävät tekee? Valmistaa ruokaa töistä saapuvalle poikaystävälleen, tietenkin. Näinpä hyvä tyttöystävä hipsi suoraan töistä kaupungille, kävi ostamassa poikaystävälleen pari paitaa ja tyytyväisenä kurvasi ratikalla lähikauppaansa, Anton&Antoniin ostamaan lihapullatarvikkeet. Poikaystävä kun on muutaman kerran kehassut neidin tekemiä lihapullia. Ostoksilla hymyilytti, koska Anton&Antonissa lähtee aina "käsistä" se homma ja näinpä tälläkin kertaa koriin päätyi jotain josta poikaystävä olisi pyöritellyt silmiään... Nimittäin 25e maksava oliiviöljy. Kyllä, jälleen mentiin juuri siihen lankaan, kun kiva myyjä alkaa fiilistelemään oliivien kasvupaikkaa ja mehukasta makua. Oh boy. Ostokset maksettua oli enää lyhyt matka kotiin. Matkalla tuli fiilisteltyä Kruununhaan kauniita taloja ja sitä kuinka kiva naapurusto se onkaan.

Naisen ja tavaroiden saapuessa kotitalon portille, kassit lasketaan maahan ja ruvetaan kaivamaan tuosta mustaksikin aukoksi nimitetystä laukusta avaimia. Tavarat levitetään aivan normaalisti maahan, manaillaan kuinka täältä ei koskaan löydy mitään ja päätetään, että huomenna otan kyllä töihin pienen laukun. Sitten alkaa jo vähän hikoiluttaa... AVAIMET ON JÄÄNYT TÖIHIN!!!! Mutta hei, onneksi kuitenkin voi soittaa talonmiehelle... tai siis voisi jos puhelimesta ei juuri sillä hetkellä loppuisi akku. Pirun iPhone 5, siitä ei ole mihinkään. Akku on surkein ikinä. Naapuri, jes naapuri tulee ja päästää sisäpihalle. Mukavampi täällä on odottaa kuin kadulla. Aah mutta nytkö alkaa sataa? Kehtaako naapureiden summeria soittaa (taas)? Rapussa olisi niin paljon lämpimämpää odotella reilu tunnin päästä kotiutuvaa poikaystävää. 

Vihdoin eräs naapuri tulee tuomaan roskat ja päästää tämän ajatuksen tasolla hyvän tyttöystävän rappuun istuskelemaan. Siinä tylsistyessään voi onneksi viihdyttää itseään kuvailemassa esimerkiksi ne THE ruokaostokset.

Kannattiko päivää aikasemmin laittaa Instagramiin kuva missä naljaili poikaystävälleen siitä, että se AINA unohtaa avaimet? Ei kannattanut.

Lihapullat tehtiin sitten ihan yhteistuumin, kun oli ensin naurettu tälle hyvälle tyttöystävälle.

6 comments :

 1. Pitäsköhän sun tuoda meille vara-avaimet tähän alakertaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Luultavasti. :D Tosin mulla asuu ihania naapureita tässä ja aattelin käydä nöyränä tiputtamassa sinne... :D

   Delete
 2. Aww Peppi, oot niin sulonen :)

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1