Sunday, June 9, 2013

MY IDOL

Moni minua jo pidempään seurannut tietää suuren rakkauteni Beyoncéa kohtaan. Omistankin tämän postauksen naiselle joka inspiroi minua joka ikinen päivä. Maailman kaunein nainen jossa yhdistyy upea artisti, rakastava äiti, terävä bisnesnainen ja hyväntekijä. Sellaisesta ihmisestä ei voi kuin inspiroitua. Kaikki kuvat poimittu Beyoncén omasta blogista.

Beyoncé. I love you.
9 comments :

 1. en kestä ton naisen ääntä <3 Tekis aina mieli itkee :D

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana tuo kylpykuva :)

  ReplyDelete
 3. Mäki oon ihan hulluna Beyoncéen, ihana ja upea nainen, jota ei tosiaan voi kuin ihailla. Uskomaton nainen. ♥

  ReplyDelete
 4. Beyoncé <3

  I feel you! täällä toinen fani, joka kirjoittaa kommenttia The Mrs. Carter Show-topissa. Viime huhtikuussa yksi mun unelmista musiikin saralla täyttyi ja pääsin Beyoncén keikalle Pariisiin. Se keikka ja se nainen olivat vaan jotain aivan USKOMATONTA! Beyoncé, I love you too!!!

  Moona

  ReplyDelete
 5. \o/ Beyoncé on uskomaton!! Ja täytyy vielä sanoa tuosta biisistä I was here, että se on aivan henk. kohtaisia suosikkeja! Joka ikinen kerta biisin aikana menee kylmiä väreitä läpi kropan. Älytön vaikutus, niin kuin kyseisellä biisillä sanomansa ja Beyoncén mahtavan tulkinnan puolesta väistämättäkin tulee. Huhhuh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin kylmät väreet menee päästä varpaisiin tän biisin aikana.

   Delete
 6. Itse en voi sietää Beyoncea ja miestänsä, niin räikeitä eläinten hyväksikäyttäjiä. No tuossakin yhdessä kuvassa turkissomisteet. Monesti molemmat kulkevat rehvakkaasti turkikset päällä ja he ovat tilanneet erikoiskenkiä, joissa on käytetty mm elefantin nahkaa. Voi oksennus, harmi että raha ei tuo aivoja. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2286546/What-dumbo-Thought-Beyonces-anaconda-trainers-bad-Husband-Jay-Z-shoes-ELEPHANT-skin.html

  ReplyDelete
 7. Täälläkin yksi Beyoncén suuri ihailija. Inspiroivin nainen, ehdottomasti.

  ReplyDelete
 8. En ole oikeastaan ikinä vihannut Beyoncea, koska hyllyssäni on hänen cd:nsä Dangerously in love. Hänellä on huikea oma tyyli ja heleä ääni.

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1