Wednesday, August 14, 2013

FLOW

Tänä vuonna pyörähdin Flowssa vain muutaman tunnin ajan. Olen ollut nyt tosi kipeenä, enkä olisi yhtään jaksanut lähteä minnekkään. Koska Flow on mielestäni Suomen hienoiten toteutettu festari (Suomessa on yleensäkin todella hienoja festareita, erittäin korkea taso) niin haluan käydä joka vuosi tukemassa sitä edes vähäsen. Tällä kertaa festarin perjantain vetonaulaksi oli kiinnitetty jumaloimani Alicia Keys, jota en olisi jättänyt väliin mistään hinnasta. Aliciaa ennen päälavalla esiintyi Kendrick Lamar, joka oli aiemmin mun promoamani artisti ja jonka levyä oon luukuttanut niin paljon, että sen melkein kuuluisi olla jo puhki. Tiesittekö, että Alicia Keysin The Element of Freedom on edelleen mielestäni joka kuuntelukerralla paraneva levy? Rakastan jokaista biisiä ja olin niin onnellinen, että Alicia esitti monta biisiä juuri tuolta kyseiseltä levyltä keikallaan.

Tässä ainoat kuvat jotka räpsin kameralla Flowssa. Niitä on huikeat viisi. Videoita latailin innokkaasti Instagramiini, nekin tosin taisi jokainen olla Aliciasta. Mukanani oli neljä die hard Alicia-fania ja Lauri. Taidettiin kaikki naiset tirauttaa kyynel, ellei useampikin ja halailtiin vähän väliä onnellisina. Tunteikas puolitoistatuntinen.
Anna ei meinannut malttaa odottaa. Meillä oli vähän ongelmia nähdä pitkien ihmisten takaa, mutta oltiin päätetty että halutaan olla melkein eturivissä ja keskellä. Siellä oltiin.
Janna fiilistelee Aliciaa.
Jannika lauloi täysiä ja hanat oli auki.
JUMALATAR
Lauri aina nosteli Annaa välillä, että Anna näki idolinsa.

Oli aivan täydellinen keikka ja ainakin meillä jäi ihan mielettömän hyvä fiilis Flowsta.

No comments :

Post a Comment

Please leave a message. :)

UA-40678595-1