Friday, August 23, 2013

LOMALOMALOMALOMALOMALOMALOMA
Tämän maailman parhaan biisin siivittämänä siirryn lomamoodiin. Kone jää tällä kertaa kotiin, ajastin jotain pientä kylläkin.

Kaihoisasti olen muistellut pari vuotta sitten vietettyä kesää New Yorkissa isolla ystäväporukalla. Nyt samanhenkinen reissu toteutuu, kun matkaamme rakkaiden kanssa Portugaliin pariksi viikoksi.

Lämpöä näyttäisi olevan yli 30 ja aion viettää ainakin ensimmäiset päivät vain pötkötellen. On hirveästi univelkaa ja laiskuuspulaa, joten aion ottaa kaiken minulle kuuluvan laiskottelun takaisin. Samalla on kiva tutustua aivan uuteen maahan, uuteen kulttuuriin ja ruokaa tietenkin odotan kovasti. Pakkasin taas pari kirjaa mukaan, katsotaan paljonko olen saanut luettua, kun saavun kotiin.

Ahh ihanuus. Kello on 1 yöllä ja parin tunnin kuluttua suunnataan jo kentälle. Nyt vikat pakkaukset, virkistävä suihku ja sandaalit jalkaan. LOMAAAAA!!!!

Ps. Oletteko kuunnellut kunnolla tän biisin sanoja? Kannattaa.


"Cause I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I'll tell you baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along
It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

3 comments :

  1. Sanat sopii kuin nenä päähän omaankin elämään, sillä juuri tänään olen miettinyt kuinka mahtavaa on kun on löytänyt sen toisen puolen joka heijastuu minuun itseeni ja tekee meistä yhdessä kokonaisen <3 Ihanaa ja rentouttavaa matkaa!

    ReplyDelete
  2. Portugalilainen ruokakulttuuri ei nyt kovinkaan "tajunnanräjäyttävä" ole (ruokakauppojen kauhu = kuivattua turskaa ladottu pinoon), mutta muuten paikka on aivan ihana!! Kulttuuri, ihmiset ja kaikki! Rakastuin ihan sata lasissa kun siellä tuli tovi asuttua.

    ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1