Wednesday, September 11, 2013

TULKAA JUMPPAAMAAN!

Olen jo aiemmin kertonut hakeutuneeni jumppaamaan ihanien NY REENATAAN-tyttöjen kanssa. Kesä meni salireenien puolesta vähän huonosti, koska en kerennyt missään välissä paneutua siihen ja siksi nyt syksyä kohden intoa onkin tuplasti. Olen korjannut tässä huomaamatta vähän ruokailutottumuksiani ja alkanut tosiaan sokerilakkoon. Huomaan jo pikkuhiljaa voivani hieman paremmin ja se jos mikä lämmittää mieltä. Nyt treenaaminen on ollut lähinnä pidempiä kävelylenkkejä, mutta viime viikon yksi kohokohdista oli ehdottomasti yhteinen aamutreeni Annen ja Ellun kanssa. Ne on kyllä niin mielettömiä tsemppareita ja kehittänyt mulle sellaisen oman lihaskuntotreeninkin. KIITOS.

Tehdään yhteistyötä Esportin kanssa ja sovittiin, että järjestetään siellä sekä tyttöjen että mun lukijoille jumppahetki. Ideana on se, että jumpataan kaikki yhdessä ja meillä jotka ei olla niin hyviä on useampi ohjaaja siellä. Tiedossa olisi Bodyjamia, kahvakuulausta ja sitten hot-venyttelyä. Kaikki tekee oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan, minä en ainakaan välttämättä pysty tuollaiseen kimaraan kunnolla hengittelemättä. Oon saanut niin paljon apua siitä, että joku oikeasti korjailee mun asentoja ja pitää musta huolta, että haluaisin teidänkin kokevan saman fiiliksen.

REENIAAMU la 21.9. klo 9:15 - 11:30 Kampin Esportissa (Salomonkatu 1, 5 krs.) 

Tapahtuma sopii ihan kaikenkuntoisille ihmisille, mukana kun on kovakuntoisia mutta myös meitä "vähän" huonompikuntoisia. Mukaan ainoastaan sopivasti hyvää fiilistä ja innokkuutta oppia.

Ilmottautuneita on jo useampi, joten jos mielit mukaan niin laitappa heti viestiä nyreenataan@gmail.com, koska paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Tapahtumassa on mukana kivoja yhteistyökumppaneita, joten ylläreitä saattaapi olla tiedossa! :)

5 comments :

 1. Itse käyn myös Esportilla, aivan paras sali, jossa parhaat ohjaajat :) Harmi kun itselläni on samaan aikaan Espoon rantamaraton. Huikeeta jumppa-aamua teille!

  ReplyDelete
 2. Iina ja Hanna on hengessä mukana, käynnistelevät omaa PIKKU projektiaan muutaman sadan kilometrin päässä. Sokerilakko starttasi myöskin meillä ja tuntuu että myös syömislakko *kiukuttelee*

  ReplyDelete
 3. Saanko udella, miten pitkiä kävelylenkkejä teet?

  ReplyDelete
 4. ISO KIITOS jumpista ja treenistä :-) Vaikka jouduinkin lähtemään ennen venyttelyä, niin oli huikee olo, kun pääs himaan :-) Harkitsen vakavasti jäsenyyttä, koska ohjaaja oli aivan mieletön ja ihmiset super mukavia <3

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1