Saturday, January 11, 2014

BEACHILLA!

Eilen työpäivääni piristi suuresti nähdä eräs yksisarvinen joka asteli meidän toimitukseen. Se heilautti kättään ja katosi johonkin, mutta tuli onneksi sitten mun huoneeseen ja lähti kanssani syömään. Saara on sellainen ihmeellinen tyyppi, että sen läsnäolo aina a)rauhoittaa b) saa ideat liikkeelle. Tämän jälkeen sainkin tehtyä ja ideoitua vaikka mitä, koska Sapen maaginen megamielikuvitus oli ilmeisesti säteillyt myös minun päähäni.

Käytiin yhdessä syömässä ja sen jälkeen käytiin vielä pikaisesti rannalla ottamassa asukuvat. Meidän yhdessä varastossa on tollanen melkosen eksoottinen seinä ja valokin on kirkas kuin mikä, mutta ei välttämättä hirveän luonnollinen. :D Näistä tulikin sitten mekon lisäksi melkoisen keltaiset asukuvat, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään...

Illalla Taru ja Kimi oli kutsunut meidät syömään ja viihdyttiin siellä myöhään nauttimassa hyvästä seurasta ja herkullisista tarjoiluista. Kuvia napsin muutaman, laittelen niitä jossain vaiheessa. Tänään sitten jatkuu, kun juhlistamme Jukan ystävän kolmekymppisiä. Siellä tuskin kovin myöhään menee, sillä aamulla on Lunan ensimmäinen näyttely Kaapelitehtaalla. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan jos olette siellä!!!

No mutta tässä olisi tämä meikäläisen työlook:


Mekko: Ivana Helsinki
Sukkikset: H&M
Maiharit: Vagabond2 comments :

  1. Onko Ivana Helsingillä isompiakin kokoja? Onko minullakin siis toivoa? Oon aina luullut että koot loppuu 44..

    ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1