Sunday, January 5, 2014

CRAZY FAMILY PHOTO

VAU! Kiitos kaikista ihanista kommenteista ja tykkäyksistä ja tsempeistä. Oli niin kivaa lukea eilen kommentteja ja päästä vastaamaan niihin, että ihan itteäkin hymyilytti. Mun on tässä kohtaa pakko myöntää se, että olen ollut aina todella huono vastaamaan kommentteihin. Ne lukee aina esimerkiksi kännykällä jolla on todella vaikeeta vastata (miksei tähän Bloggeriinkin voisi olla joku helppo ja hyvä aplikaatio, pliis?) ja sitten kun niitä on kertynyt pari postausta, on aina tosi vaikea ruveta vastaamaan. Noh sitten jossain vaiheessa huomaa, ettei kukaan enää kommentoi mitään, masentuu ja miettii että miksiköhän kukaan ei enää kommentoi mitään. Onneksi tässä kohtaa sitä on tajunnut katsoa peiliin ja tajuta sen, että jotkut saattaa toivoa vastausta niihin omiin kommentteihinsa ja koska sitä ei koskaan tule, niin ne ei enää viitsi kommentoida. Ja kas, yritän (!!!) nyt todella vastailla teidän kommentteihin, koska ne mua eilenkin ilahdutti niin kovasti.

Aamulla heräsin viemää Lunaa ulos ja olin ihan fiiliksissä, kun sen jälkeen saatoin tehdä aamiaista ja tulla bloggaamaan. Jukka on jo monesti kysynyt, että pitäisiköhän mun nyt vaan laittaa se blogi kuntoon ja palata sen pariin, koska olen ilmeisesti melkosen rasittava ilman sitä. Tämä kirjoittelu kun on itselle ollut aina sellaista terapiaa, niin sitä rupee aika nopee hyppimään seinille jos ei pääse kirjoittamaan. En myöskään enää osaa pitää itselleni mitään "omaa päiväkirjaa" koska olen nyt kohta viitisen vuotta blogannut ja tottunut jakamaan asioitani teidän kanssa. Kaipa tämäkin jotain omaa narsistisuutta on, mutta minkäs teet. Mietin muuten äsken itseäni hyppelemässä seinille... Jep. :D

No mutta mennään jo asiaan, kun kerta laitoin tähän tollasen joulukuvan meidän pienestä perheestä. Tossa toki on vaan murto-osa, koska siitä puuttuu Maija ja Viivi, jotka olivat toisessa huoneessa omissa oloissaan ja Uno, joka on ollut nyt exälläni Mikolla. Unolle tuli todella paha tyrä tuossa muutama kuukausi sitten ja se kärsi kovasti riehakkaasta pennusta, joten sille oli ehdottomasti parempi olla Mikon luona. Unohan on viimeiset vuodet asunut pääasiassa Mikon kanssa, joten minä tässä eniten kyyneliä olen vuodatellut, kun en ole saanut sitä palleroa kainalooni. Eläimen hyvinvointi kuitenkin aina ennen kaikkea. Luna on nyt jo vähän rauhallisempi ja herrakin voi hyvin, joten saadaan Uno tänne toivottavasti pian kyläilemään.

Ahh kappas taas eksyin raiteilta, mutta on niin paljon kerrottavaa... ELI.. Vietimme siis joulua Jukan perheen luona Lapissa. Paikka on pieni kylä n. 70km Leviltä ja sinne kestää ajaa Helsingistä liian kauan. Paikka on kuitenkin mitä hurmaavin ja olen löytänyt sieltä jo monta tonttia johon haluaisin rakentaa meille Lappi-talon. Jukan perhe on aivan ihana ja ottaneet minut hyvin vastaan, joten oli suuri ilo päästä viettämään ensimmäistä yhteistä jouluamme tuonne lumimaahan. Majotuttiin tällä kertaa vähän syrjemmällä olevaan metsämökkiin, joka oli pieni, sympaattinen hirsimökki saunalla ja takalla. Siellä sai olla ihan rauhassa ja vaan ihmetellä sitä hiljaisuutta. Saatoin ehkä vähän pelätä joka kerta kun käveltiin sinne myöhään illalla metsän halki ja sohin taskulampullani kaikkialle... Laitoin Instagramiin useammankin kuvan meidän reissusta, mutta järkkäriä taisin käyttää siellä ainoastaan aattona.

Tässä meidän perhe siis. Jukan mielestä tämä oli paras kuva hänestä, koska tarkennus ei osu häneen, eikä kyllä kunnolla oikein mihinkään. Jotenkin tämä onnistuneen epäonnistunut tekele kuvastaa meitä erittäin hyvin: Lunalla on jo muut jutut mielessä, Jukka uhrautuu pitämään 30kg koiraa sylissä, pukilla on rillit huurussa ja minä poseeraan tyytyväisenä vakkarihymylläni. Eikai sitä muuta tarvitse saadakseen oikein hyvän perhepotretin??

Nyt täytyy mennä, koska eräs 30kg vinkuu huomiota. Me oltiin eilen koirakylpylässä ja tänään Lunalla on viimeinen pentukoulutus. Meidän elämä tosissaan pyörii aika paljon ton vauvan ympärillä vieläkin. :)


4 comments :

 1. Peppi, olet niin positiivinen ihminen! :) <3 Tykkään sinun positiivisuudesta, ja toivon että jatkat kirjoittamista pitkään..

  Blogini osoite: http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. On niin ihana, että olet palannut tänne takaisin bloggaamaan! Täytyy myöntää, että olin aluksi hiukan harmistunut blogisi sulkeutumisesta, sillä luulin sen muuttuneen avoimeksi vain kutsutuille käyttäjille. Mutta saadessani tietää oikean syyn, odotin vain avautumista. Blogitekstejäsi on niin mukava lukea ja kuvia katsella. :) Teetkö Birminghamin reissusta postauksen? Olisi kiva kuulla tuosta reissusta!

  ReplyDelete
 3. Kiva, kun tulit takaisin. Kävittekö missä koirakylpylässä? Kenties täällä Hyvinkäällä? :)

  ReplyDelete

Please leave a message. :)

UA-40678595-1